kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Jacch napisał: oblicze polskiego audio. Chcę wierzyć, że to jest polskie audio. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Rozumiem ,że UNITRA może komuś nie leżeć,ale intencją autora wątku @kaczadupa było, żeby nie oceniać książki po okładce tylko poczytać. Tylko tyle. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Nowy75 napisał: żeby nie oceniać książki po okładce tylko poczytać. Tylko tyle Tak, jutro rozdział pierwszy zatytułowany - pierwszy pocałunek. Nie ma na co czekać, za stary już jestem na jakieś chodzenie… Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Na fejsbukowej grupie był dziś taki post. Chcemy zdementować pojawiające się w ostatnich dniach plotki dotyczące zmian w zarządzie Unitry. Rzeczywiście, z zarządu odchodzą dwie znane osoby a zarazem twarze marki— Daniel Kostrzewa i Adrian Krupowicz. Jednak mamy dobre wiadomości! Unitra pozostaje i nie zamyka produkcji. Diora również kontynuuje swoją działalność. Właściciel nie porzuca projektu i planuje jego dalszy rozwój. A co będzie dalej zobaczymy? 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No i ciągle mnie zastanawia radość wielu osób z tej oto przyczyny,że reaktywacja polskiej firmy, produkującej i płacącej podatki w naszym kraju potencjalnie może się nie udać. Czyli anty-unitrzaki radość Wasza przedwczesna,szampany wracają do piwniczek😁 3 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, kaczadupa napisał: Chcę wierzyć, że to jest polskie audio. Oczywiście, że nie jest. To tylko rebadging. 2 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Kraft napisał: Oczywiście, że nie jest. To tylko rebadging. Jesteś hejterem Tagi? Ja tam słyszałem, ze projektują sami swoje produkty. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Jacch napisał: Taga w Chinach już jest ( Taga to z Chin jest 😁. Taka różnica. 2 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Chcę wierzyć, że to jest polskie audio. Tego nie wie nikt. Jesli na pudle pierwsze cyfry kodu EAN to 590 to to jest produkowane w Polsce w innym wypadku to będzie oszustwo. 1 minutę temu, Nowy75 napisał: Taga to z Chin jest 😁. Taka różnica. O! Kolejny hejter Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jacch napisał: Tego nie wie nikt Jarek udzielił odpowiedzi. A potwierdził posiadacz TAGI. Tyle w temacie. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jacch napisał: Ja tam słyszałem, ze projektują sami swoje produkty Tak,zlecili Chińczykom, żeby ci złożyli z własnych komponentów gotowce w określonych budżetach. Nic w tym złego,sam gram na Tadze,ale to tylko model biznesowy a nie żaden polski brand 3 minuty temu, Jacch napisał: ! Kolejny hejter Pomyłka 😁 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Nowy75 napisał: Tak,zlecili Chińczykom, żeby ci złożyli z własnych komponentów gotowce w określonych budżetach. Chyba nawet nie to. Takie same produkty, jak Tagi można kupić też pod innymi nazwami (np. Vincent). PS Szkoda, że mój temat o rebadgingi zniknął z forum. Były tam przykłady. 3 minuty temu, Nowy75 napisał: Nic w tym złego,sam gram na Tadze,ale to tylko model biznesowy a nie żaden polski brand Akurat brand polski. Tylko cała reszta nie;). Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft Odpisz, cytując
Jacch Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wlazłem na stone sklepu audio, Vincent i ja tam nic podobnego do Tagi nie widzę... Jeśli to robią Chińczycy to kod EAN nie będzie sie zaczynał od 590, niech ktoś sprawdzi. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Kraft napisał: Chyba nawet nie to. Takie same produkty, jak Tagi można kupić też pod innymi nazwami (np. Vincent Też gdzieś czytałem ,że technicznie to klony Vincenta. Ale Vincent dłużej na rynku , więc to Taga zrzyna😁. Nie tylko technicznie ,bo model biznesowy to też kopia tego co zrobił niemiecki właściciel Vincenta. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu (edytowany) Plus jeszcze parę innych marek (nie chcę zawieszać internetu). Edytowano 54 minuty temu przez Kraft 3 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu No i wszystko. Nic w tym złego,ale przypisywanie Tadze polskości to nadużycie 😁 Teraz możemy spokojnie wrócić do polskiej UNITRY 😁 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Chcemy zdementować pojawiające się w ostatnich dniach plotki dotyczące zmian w zarządzie Unitry. Rzeczywiście, z zarządu odchodzą dwie znane osoby a zarazem twarze marki— Daniel Kostrzewa i Adrian Krupowicz. No i zdementowali plotki 😉 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts