kaczadupa Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Jacch napisał: oblicze polskiego audio. Chcę wierzyć, że to jest polskie audio. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Rozumiem ,że UNITRA może komuś nie leżeć,ale intencją autora wątku @kaczadupa było, żeby nie oceniać książki po okładce tylko poczytać. Tylko tyle. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Nowy75 napisał: żeby nie oceniać książki po okładce tylko poczytać. Tylko tyle Tak, jutro rozdział pierwszy zatytułowany - pierwszy pocałunek. Nie ma na co czekać, za stary już jestem na jakieś chodzenie… Edytowano 3 godziny temu przez kaczadupa 3 Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Na fejsbukowej grupie był dziś taki post. Chcemy zdementować pojawiające się w ostatnich dniach plotki dotyczące zmian w zarządzie Unitry. Rzeczywiście, z zarządu odchodzą dwie znane osoby a zarazem twarze marki— Daniel Kostrzewa i Adrian Krupowicz. Jednak mamy dobre wiadomości! Unitra pozostaje i nie zamyka produkcji. Diora również kontynuuje swoją działalność. Właściciel nie porzuca projektu i planuje jego dalszy rozwój. A co będzie dalej zobaczymy? 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu No i ciągle mnie zastanawia radość wielu osób z tej oto przyczyny,że reaktywacja polskiej firmy, produkującej i płacącej podatki w naszym kraju potencjalnie może się nie udać. Czyli anty-unitrzaki radość Wasza przedwczesna,szampany wracają do piwniczek😁 3 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, kaczadupa napisał: Chcę wierzyć, że to jest polskie audio. Oczywiście, że nie jest. To tylko rebadging. 2 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, Kraft napisał: Oczywiście, że nie jest. To tylko rebadging. Jesteś hejterem Tagi? Ja tam słyszałem, ze projektują sami swoje produkty. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Jacch napisał: Taga w Chinach już jest ( Taga to z Chin jest 😁. Taka różnica. 2 Odpisz, cytując
Jacch Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Chcę wierzyć, że to jest polskie audio. Tego nie wie nikt. Jesli na pudle pierwsze cyfry kodu EAN to 590 to to jest produkowane w Polsce w innym wypadku to będzie oszustwo. 1 minutę temu, Nowy75 napisał: Taga to z Chin jest 😁. Taka różnica. O! Kolejny hejter Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jacch napisał: Tego nie wie nikt Jarek udzielił odpowiedzi. A potwierdził posiadacz TAGI. Tyle w temacie. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Jacch napisał: Ja tam słyszałem, ze projektują sami swoje produkty Tak,zlecili Chińczykom, żeby ci złożyli z własnych komponentów gotowce w określonych budżetach. Nic w tym złego,sam gram na Tadze,ale to tylko model biznesowy a nie żaden polski brand 3 minuty temu, Jacch napisał: ! Kolejny hejter Pomyłka 😁 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Nowy75 napisał: Tak,zlecili Chińczykom, żeby ci złożyli z własnych komponentów gotowce w określonych budżetach. Chyba nawet nie to. Takie same produkty, jak Tagi można kupić też pod innymi nazwami (np. Vincent). PS Szkoda, że mój temat o rebadgingi zniknął z forum. Były tam przykłady. 3 minuty temu, Nowy75 napisał: Nic w tym złego,sam gram na Tadze,ale to tylko model biznesowy a nie żaden polski brand Akurat brand polski. Tylko cała reszta nie;). Edytowano 2 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując
Jacch Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wlazłem na stone sklepu audio, Vincent i ja tam nic podobnego do Tagi nie widzę... Jeśli to robią Chińczycy to kod EAN nie będzie sie zaczynał od 590, niech ktoś sprawdzi. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Kraft napisał: Chyba nawet nie to. Takie same produkty, jak Tagi można kupić też pod innymi nazwami (np. Vincent Też gdzieś czytałem ,że technicznie to klony Vincenta. Ale Vincent dłużej na rynku , więc to Taga zrzyna😁. Nie tylko technicznie ,bo model biznesowy to też kopia tego co zrobił niemiecki właściciel Vincenta. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Plus jeszcze parę innych marek (nie chcę zawieszać internetu). Edytowano 2 godziny temu przez Kraft 3 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No i wszystko. Nic w tym złego,ale przypisywanie Tadze polskości to nadużycie 😁 Teraz możemy spokojnie wrócić do polskiej UNITRY 😁 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Tomasz Kluczynski napisał: Chcemy zdementować pojawiające się w ostatnich dniach plotki dotyczące zmian w zarządzie Unitry. Rzeczywiście, z zarządu odchodzą dwie znane osoby a zarazem twarze marki— Daniel Kostrzewa i Adrian Krupowicz. No i zdementowali plotki 😉 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu 49 minut temu, majkel74 napisał: No i zdementowali plotki 😉 No ktoś się zapędził w komunikacie,ale też wiadomo,że działają dalej 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts