Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Dnia 10.10.2025 o 11:03, Dan79 napisał: Słuchamy muzyki cicho więc sprzęt musi grać perfekcyjnie od samego dołu. To może spróbuj Dali Opticon 6 MK2 lub Rubicon 6, albo Rubikore 6. Grają detalicznie i lekką V-ką, więc powinny się dobrze spisywać przy cichych odsłuchach. Do tego Yamaha R-N800 z bardzo dobrym cyfrowym loudnessem i powinno być pięknie. Edytowano 2 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując
Dan79 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Rubicon 6, Rubicore 6 słuchaliśmy we Wrocławiu grają ładnie ale Focal Kanta 2 bardziej nam się podobało. Oczywiście jeździmy razem z żoną na odsłuchy. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Na Olx masz Rubikore za 15 500 zł we Wrocławiu. Starczy jeszcze na wzmacniacz i masz na dzień dobry Hi-End w domu. Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Kraft napisał: Na Olx masz Rubikore za 15 500 zł we Wrocławiu. Starczy jeszcze na wzmacniacz i masz na dzień dobry Hi-End w domu. Od siebie dodam tylko tyle, że tego sprzedawcę mogę bardzo polecić. Sam kupowałem tam swój sprzęt i gość oprócz dobrych cen, jest bardzo komunikatywny i pomocny. No i spory wybór sprzętu na sklepie. Odpisz, cytując
Dan79 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Byliśmy u nich. Są bardzo pomocni ale pomieszczenie odsłuchowe mają bardzo malutkie i ciężko coś mi dopasować. Faktycznie bardzo mili. Słuchałem chyba Maranz 40n i Vincent Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Kraft napisał: Na Olx masz Rubikore za 15 500 zł we Wrocławiu. Jarek , co Ty z tymi Rubikorami Na razie widzę , że nie idzie , ale trzymam kciuki 34 minuty temu, Kraft napisał: i masz na dzień dobry Hi-End w domu. I jeszcze , jak dla mnie jedyne duże Dali , które " grają " , to , no wiesz ....Grandy I tyle w temacie HI END 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts