Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
no tak ten LG nie odtwarza CD jednak patrzac na to racjonalnie to po co komus kto ma bluraya odtwarzacz plyt CD, to DVD juz bedzie starociem! Ale fajan rzecz ze dwa najnowsze formaty obsluzy
Napisano
Cytat

LG faktycznie nie odtwarza CD.
Ale [b]oznacza to[\b] że MOŻNA mieć wybór - film na BluRay lub HD-DVD -> nie ograniczamy się do jednego formatu.

Raczej to, czyli nie odtwarzanie CD, tego jednak nie oznacza icon_biggrin.gif
  • 2 weeks later...
Napisano
Komputerowe są, stacjonarnych nie ma, poczekaj aż odtwarzacze spowszednieją to i nagrywarki się pojawią, za lat kilka będziesz kupował po 500zł w markecie razem z kartoflami - o ile ten niebieski wynalazek w ogóle przetrwa.
Napisano
Jesienią Cyfra+ wprowadza tunery do odbioru programów w jakości HDTV z twardym
dyskiem za rozsądne pieniądze. Mam nadzieję,że uatrakcyjnią też ofertę programową
nadawaną w tym formacie i wtedy być może skorzystam z Ich oferty.
Jak już nagram taki program na twardy dysk to chciałbym go "zrzucić" na płytkę
a tu masz nie ma nagrywarek i chyba też nośników. icon_question.gif
  • 2 weeks later...
Napisano
Cytat

Ale to nie ten icon_smile.gif Mówimy tu o następcy którego jeszcze nie ma, Ty widziałeś model już słynny...z nieczytania CD.

chcesz odtwarzac bluraya a o CD wsominasz bez sensu, poza tym LG zrobila juz taki co wszystko czyta na IFA taki wystawiali.
Napisano
Czytaj uprzejmie, i ze zrozumieniem, co piszę. Zwróciłem uwagę, że zacytowane możliwości nie dotyczą urządzenia jakie widziałeś. To zaś czy czyta CD czy nie to sprawa wymagań kupującego, dla mnie osobiście to porażka, gdyż kupując nowoczesny odtwarzacz A/V oczekuję, że będę na nim oprócz filmów słuchał muzyki - a tu CD jest i będzie głównym nośnikiem.