tomek4446 Napisano wczoraj o 09:51 Napisano wczoraj o 09:51 3 godziny temu, Nowy75 napisał: To może gramofon...? 3 godziny temu, Nowy75 napisał: Myślę,że sfinansuję ten ekspres do kawy. Taka inwestycja w system audio, choć nie bezpośrednia Gramofon powiadasz ? Znaczy że ma być , skomplikowanie i drogo Ten Rogoz w porównaniu z gramofonem ,jawi się jako przemyślana i jedna z mądrzejszych decyzji. Kup chłopie dodatkowo do tego ekspresu Termomix, czy innego Air Fryera zamiast drapaka i gwarantuje , że w dalszej perspektywie oszczędzisz mnóstwo kasy. Bo gramofon chłonie ją jak gąbka Ale oczywiście nie odradzam zakupu 3 Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 12:23 Napisano wczoraj o 12:23 2 godziny temu, tomek4446 napisał: dalszej perspektywie oszczędzisz mnóstwo kasy. Bo gramofon chłonie ją jak gąbka Zgadzam się ale nie do końca 😉. Kupiłem starego JVC kilka lat temu, oddałem @Audio Autonomy żeby go obejrzał okiem fachowca. Od tamtej pory gram sobie i nic nie wkładam do niego. Jestem bardzo zadowolony i nawet nie myślę o czymś innym. Czarnych krążków też nie dużo, może z 50szt. Ale oczywiście piszę to z perspektywy kogoś, kto słucha sobie drapaka od święta, dla klimatu 😉. 2 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 12:28 Napisano wczoraj o 12:28 @misiekx ,Tomek tylko ostrzega,nie odradza😁 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 12:34 Napisano wczoraj o 12:34 @tomek4446 zajrzałem na początek wątku o drapakach, jakaś świadomość zagrożenia już jest 😁 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano wczoraj o 12:37 Napisano wczoraj o 12:37 12 minut temu, misiekx napisał: Zgadzam się ale nie do końca 😉. Kupiłem starego JVC kilka lat temu, oddałem @Audio Autonomy żeby go obejrzał okiem fachowca. Od tamtej pory gram sobie i nic nie wkładam do niego. Jestem bardzo zadowolony i nawet nie myślę o czymś innym. Czarnych krążków też nie dużo, może z 50szt. Ale oczywiście piszę to z perspektywy kogoś, kto słucha sobie drapaka od święta, dla klimatu 😉. Mam podobnie, ale jeszcze dla świętego spokoju kupiłem nówkę (ale konstrukcja dojrzała i solidna). 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano wczoraj o 12:48 Napisano wczoraj o 12:48 @majkel74 czym się objawia jej dojrzałość?😁 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano wczoraj o 12:58 Napisano wczoraj o 12:58 To Technics, który w podobnej postaci jest produkowany (i kopiowany przez inne firmy) od wielu lat i ma raczej opinie długowiecznego. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 11 godzin temu, Arek83 napisał: jednak chyba będę szukał jakiegoś lepszej klasy amplitunera jak X6800 czy X8500 plus ewentualna końcówka mocy na fronty, chyba jednak na razie nie zdecyduję się na all in one w tym wydaniu. Jako że raczej luźno śledzę wątek, to przepraszam jeżeli już było. Ale widzę że budżet pozwala. Yamaha R-N2000A https://www.whathifi.com/reviews/yamaha-r-n2000a Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 13 minut temu, Chmarski napisał: Domyślam się, że UE to all in one, a poszczególne państwa wchodzące w jej skład to oddzielne klocki. I to nie gra. Żartuję... Steve Huff mówi, że jedno All in One fajnie gra: Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Słyszałem all-in-one fajnie grające na AVS. MI by wystarczyło. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Będziemy tu jeszcze rozmawiać o wzmacniaczach? 4 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Będziemy tu jeszcze rozmawiać o wzmacniaczach? No, nie wiem, to jest wątek o urządzeniach all in one 😉 Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Była polityka i nie ma polityki. Wracajcie na audiofilskie tory Koledzy Dnia 14.10.2025 o 11:30, Arek83 napisał: Cześć, mam pytanie. czy warto myśleć o urządzeniach all in one ypu WIIM czy Eversolo czy jednak jakość wzmacniacz znacznie odbiega od tradycyjnych wzmacniaczy zintegrowanych? Wzmacniacz zintegrowany też może być "all in one" Mam Hegla H120, teraz wyszedł nowy H150 z jeszcze lepszym modułem sieciowym. DAC na poziomie, streamer co prawda tylko jako DMR (Digital Media Renderer) i tylko po kablu, ale daje radę po UPNP. Pozdrawiam. M 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Mam Hegla H120 Czyli nie masz tych oryginalnych układów, tylko te małe niebieskie? Odpisz, cytując
Recommended Posts