Radek Kostrzewski Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) Mysle nad subowerem do pokoju 17mkw Kolumny stare leciwe Dali 450 red Czy jeśli mam w miarę akustycznie zrobiony pokój....to czy warto sie pchac w suboower do stereo? Bo jedni pisza to kup mocny duzy to ci nie braknie mocy i regulacji a jedni pisza ze za duzy to ci nie zagra.Mysle czy np taki svs sb 1000pro cos zagra, czy mi spokojnie da rade tym glosnikom.... czy wogole nie robić nic?.Prosze o was o wasze zdanie. Edytowano 15 godzin temu przez Radek Kostrzewski Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Jak najbardziej TAK !!! A , jeszcze lepiej 2 takie Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Radek Kostrzewski napisał: Bo jedni pisza to kup mocny duzy to ci nie braknie mocy i regulacji a jedni pisza ze za duzy to ci nie zagra. Od niedawna mam REL-a T/9x , 10 cali przetwornik. Pokój 23m2 .Głośność na dwa oczka od "0" , dalej już zaczyna dominować. To tyle o mocnych subach Odpisz, cytując
Radek Kostrzewski Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Czyli jest lepszy od rela ht1205 czy seria tx jest lepsza? Odpisz, cytując
Recommended Posts