kaczadupa Napisano wczoraj o 14:14 Napisano wczoraj o 14:14 Legenda monitorowego grania powraca. Od środy ( po drzemce ) ruszam z moimi wrażeniami. Zapraszam. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 14:27 Napisano wczoraj o 14:27 (edytowany) Dobrze, że pod nowym tytułem wątku, bo już się na forum chaos robił (test 605 w ramach tematu dot. 805 - warto rozszerzyć tytuł jak w przypadku Harbethów). No to czekamy cierpliwie. Tymczasem przypomnę, że w przypadku Unitry popołudniowa drzemka recenzenta trwała pół doby i dopiero groźba zbiorowych kroków prawnych zmotywowała go do włączenia pieca. Edytowano wczoraj o 14:30 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 14:46 Napisano wczoraj o 14:46 31 minut temu, kaczadupa napisał: Od środy ( po drzemce ) ruszam z moimi wrażeniami Dziś poniedziałek a on napisał że od środy 🙈. Ludzie cały zapas popcornu wykupią z biedry 😀 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 16:52 Napisano wczoraj o 16:52 (edytowany) Podoba mi się zdanie ze sklepowego opisu: "Całkowicie przeprojektowana konstrukcja na bazie oryginalnego AE1". "Brzmi tak samo", jak legendarny poprzednik..., tylko lepiej;). Edytowano wczoraj o 16:53 przez Kraft 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 16:59 Autor Napisano wczoraj o 16:59 Oj tam aj tam, mają w sobie „spirit” oryginału. Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 17:10 Napisano wczoraj o 17:10 Jestem wielkim fanem obudów kanapkowych z warstwą stratną. Firmowy opis jest mętny, ale chyba w AE1 40AE zastosowano właśnie coś takiego. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano wczoraj o 17:17 Napisano wczoraj o 17:17 Zgadza się. Zerknij na test British Audiophile na YouTube, są tam wstawione fotki prezentujące budowę monitorów. Co ciekawe, oryginał miał obudowę częściowo wykonaną z betonu. 1 Odpisz, cytując
Marcinzp Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Plus za brak elektrolitów w zwrotnicy. Minus za ferrofluid w wysokotonowcu. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Blaszany kosz też taki niedzisiejszy, ale to rozumiem że nawiązanie do oryginału. Odpisz, cytując
Recommended Posts