kaczadupa Napisano Poniedziałek o 14:14 Napisano Poniedziałek o 14:14 Legenda monitorowego grania powraca. Od środy ( po drzemce ) ruszam z moimi wrażeniami. Zapraszam. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano Poniedziałek o 14:27 Napisano Poniedziałek o 14:27 (edytowany) Dobrze, że pod nowym tytułem wątku, bo już się na forum chaos robił (test 605 w ramach tematu dot. 805 - warto rozszerzyć tytuł jak w przypadku Harbethów). No to czekamy cierpliwie. Tymczasem przypomnę, że w przypadku Unitry popołudniowa drzemka recenzenta trwała pół doby i dopiero groźba zbiorowych kroków prawnych zmotywowała go do włączenia pieca. Edytowano Poniedziałek o 14:30 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano Poniedziałek o 14:46 Napisano Poniedziałek o 14:46 31 minut temu, kaczadupa napisał: Od środy ( po drzemce ) ruszam z moimi wrażeniami Dziś poniedziałek a on napisał że od środy 🙈. Ludzie cały zapas popcornu wykupią z biedry 😀 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Poniedziałek o 16:52 Napisano Poniedziałek o 16:52 (edytowany) Podoba mi się zdanie ze sklepowego opisu: "Całkowicie przeprojektowana konstrukcja na bazie oryginalnego AE1". "Brzmi tak samo", jak legendarny poprzednik..., tylko lepiej;). Edytowano Poniedziałek o 16:53 przez Kraft 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 16:59 Autor Napisano Poniedziałek o 16:59 Oj tam aj tam, mają w sobie „spirit” oryginału. Odpisz, cytując
Kraft Napisano Poniedziałek o 17:10 Napisano Poniedziałek o 17:10 Jestem wielkim fanem obudów kanapkowych z warstwą stratną. Firmowy opis jest mętny, ale chyba w AE1 40AE zastosowano właśnie coś takiego. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano Poniedziałek o 17:17 Napisano Poniedziałek o 17:17 Zgadza się. Zerknij na test British Audiophile na YouTube, są tam wstawione fotki prezentujące budowę monitorów. Co ciekawe, oryginał miał obudowę częściowo wykonaną z betonu. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Poniedziałek o 18:28 Autor Napisano Poniedziałek o 18:28 Od środka. 1 Odpisz, cytując
Marcinzp Napisano Wtorek o 11:47 Napisano Wtorek o 11:47 Plus za brak elektrolitów w zwrotnicy. Minus za ferrofluid w wysokotonowcu. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano Wtorek o 19:41 Napisano Wtorek o 19:41 Blaszany kosz też taki niedzisiejszy, ale to rozumiem że nawiązanie do oryginału. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Wtorek o 22:57 Autor Napisano Wtorek o 22:57 Już są w moim miasteczku Odpisz, cytując
maciek72 Napisano wczoraj o 08:45 Napisano wczoraj o 08:45 I co , i co ? Opowiadaj:) Żywa legenda ? 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano wczoraj o 09:04 Napisano wczoraj o 09:04 Nie budź go, drzemkę ma. 2 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano wczoraj o 12:48 Napisano wczoraj o 12:48 Trzyma w napięciu jak Hitchcock Czy konsultacje z dystrybutorem ? Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 12:57 Napisano wczoraj o 12:57 6 minut temu, maciek72 napisał: Trzyma w napięciu jak Hitchcock Pewnie odbierze paczki po 15-tej (albo rodzina już odebrała), potem obiad i drzemka lub rower do ok. 19-tej. Nie liczyłbym przed 20-tą na nic więcej niż zdjęcia. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 13:37 Autor Napisano wczoraj o 13:37 Kapeć w rowerze… Kurier po 15 ma być. W robocie jestem. Nie będzie drzemki. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano wczoraj o 14:19 Napisano wczoraj o 14:19 O której z roboty wracasz? Są korki ? 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano wczoraj o 14:30 Napisano wczoraj o 14:30 8 minut temu, majkel74 napisał: O której z roboty wracasz? Są korki ? Właśnie opuszcza miejsce pracy, po nastroju można stwierdzić, że paczki już się w domu grzeją. 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 14:45 Autor Napisano wczoraj o 14:45 Gdybym tańczył jak ten gość to byłbym już dawno królem popu. Kurier jeszcze nie dotarł ale wiem, gdzie mieszka więc na spokojnie … Odpisz, cytując
misiekx Napisano wczoraj o 15:30 Napisano wczoraj o 15:30 Gdyby kurier stwarzał jakieś problemy, pisz śmiało 😉 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 15:36 Autor Napisano wczoraj o 15:36 Jedzie ! Mamy je. W Planecie Dźwięku nerwowa atmosfera I to by było na tyle. Na wrażenia zapraszam Państwa na piątek, godzina 18:00. 4 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 16:15 Autor Napisano wczoraj o 16:15 (edytowany) Na opakowaniu naniesiona jakaś informacja. Niestety bez okularów nie mogę rozczytać… Edytowano wczoraj o 16:16 przez kaczadupa Odpisz, cytując
lpomis Napisano wczoraj o 16:29 Napisano wczoraj o 16:29 Wg translatora to "Polska". 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts