kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu W domu zdania podzielone. Rodzina zdecydowanie skreśliła Uniti Nova. Syn uważa, że najładniej gra najtańsza Rega, żona woli granie Uniti Star. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, kaczadupa napisał: W domu zdania podzielone. Rodzina zdecydowanie skreśliła Uniti Nova. Syn uważa, że najładniej gra najtańsza Rega, żona woli granie Uniti Star. Czyli będą 3 wzmacniacze w domu 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nova dla mnie na duże pokoje, duży, zdrowy i najbardziej zrównoważony dźwięk. Najwięcej detalu pokazuje, więcej zarówno od Elexa mk4 jak i Star. 1 minutę temu, misiekx napisał: Czyli będą 3 wzmacniacze w domu 😉 O! Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tylko pamiętaj, że przynajmniej 2 są źle skonstruowane, inaczej....... itd😀 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, kaczadupa napisał: Nova dla mnie na duże pokoje, duży, zdrowy i najbardziej zrównoważony dźwięk. Najwięcej detalu pokazuje, zarówno od Elexa mk4 jak i Star. Detal ważny jest, przejrzystość … w tą stronę to idzie wraz z ceną, bez wyostrzeń, naturalnie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, majkel74 napisał: Detal ważny jest, przejrzystość … w tą stronę to idzie wraz z ceną, bez wyostrzeń, naturalnie. Różnie to bywa. Zależy co tam sobie producent wzmaka wymyśli. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Generalnie im więcej słychać tym lepiej. Ważne żeby były zachowane proporcje, barwa i dynamika. A to już nie jest tylko kwestia zamysłu producenta, w sensie może być taki zamysł, gorzej z realizacją. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, majkel74 napisał: były zachowane proporcje No właśnie. Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu No ale my tu gadu gadu… napisz jak gra Nova vs Rega. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 53 minuty temu Autor Napisano 53 minuty temu Zbiorę myśli i może coś więcej skrobnę. Na teraz flirtuję z gwiazdeczką, za „pokazanie całości” w małym pokoju. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu @kaczadupaAdam skąd pomysł na Uniti? Z ciekawości spojrzałem na parametry techniczne i trochę się rozczarowałem. Pomijam jak wzmacniacz daje radę co slyszalem i mi się bardzo podobało, ale czy z każdymi kolumnami i w każdych warunkach akustycznych da radę? Ciekawy jestem jak u Ciebie wypadnie 😎 Pozdrawiam. M 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 7 minut temu Autor Napisano 7 minut temu Przed chwilą, MariuszZ napisał: trochę się rozczarowałem. Widziałem, czytałem Stereophile. Po Heglu czy Rotelu już tak się nie jaram pomiarami. Ogólnie lubię troszkę ciepła na średnicy i mocniejszy czy tam bardziej soczysty dół pasma (pewnie wynika to też z posiadania małych monitorków). Naimy i Regi mi to dają. Oczywiście wiem jak one wypadają na tle chociażby Rotela RA6000 no ale jak zawsze coś za coś. Odpisz, cytując
Recommended Posts