freebird Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu Sorry za clickbait - bo przecież nie wątpię w to że białko lepsze i pomożecie laikowi, który kupił sobie pierwsze lepsze głośniki i męczy się z wyborem amplitunera. Dawali 2 Triangle Comet EZ w cenie 1 i się nie oparłem (zresztą dalej dają - na homecinemasolutions.fr). Do tego dorzuciłem centralny Triangle Voce EZ. Później dokupię suba i tylne głośniki. Plan był taki, że do tego wezmę Denona x2800h, ale mnie wszelakie ejaje odwodzą od tego, jeśli słucham tak 70% różnorodnej muzyki / 30% kino (albo i mniej), a do tego mam w domu wyczulone ucho muzyczki. Chodzi tam o brak pre-outów i możliwości podpięcia czegoś lepszego do muzyki. Do tego streaming przez HEOS mi się tak średnio podoba, wolałbym coś jak Multicast. Co też przy okazji pozwoli na bezprzewodowe połączenie głośników tylnych. Ponieważ budżet na razie naciągnięty, więc myślę o podpowiadanym przez AI rozwiązaniu - Yamaha v6a + później wzmacniacz dopasowany do głośników z BypassHT. I tu problem - jaki wzmacniacz... I czy to w ogóle ma sens, czy np. jednak dozbierać do Denona x3800h? Albo Marantz Cinema 60? (jest uzywka za 3200). Help. Odpisz, cytując
Recommended Posts