Adi777 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 35 minut temu, BlaBla napisał: Ja czekam na swoje standy, już są prawie gotowe. Fajnie. Ja swoje zamawiam z Etsy, z Polski Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Adi777 napisał: Fajnie. Ja swoje zamawiam z Etsy, z Polski A ja od jednego z kolegów. Też z Polski 😂 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Z metalowych świetnie zrobione są VAP. Z MDF król to Edifier. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, cymes napisał: Z metalowych świetnie zrobione są VAP. Potwierdzam, solidne wykonanie i niedrogie. 1 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 53 minuty temu, Adi777 napisał: Czyli masz kolce pod kolumnami, rozumiem. Nie. Podstawę mam podklejoną filcem. 4 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu 1 godzinę temu, BlaBla napisał: wiec niskotonowy wali mi w twarz. A gdzie indziej ma 'walić', przy częstotliwości podziału 3100 Hz? Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu A dzięki! Dlugo szukałem ustawienia kolumn w tym pokoju. Potem skróciłem podstawki, i mam tweetery co do centymetra na wysokości uszu. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, Grzesiek202 napisał: i mam tweetery co do centymetra na wysokości uszu. Skąd myśl, że tak jest właśnie najprawilniej? Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu Przed chwilą, Kraft napisał: Skąd myśl, że tak jest właśnie najprawilniej? To nie tyle myśl, co wynik eksperymentowania. Być może mogłyby być jeszcze niżej. 1 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 14 minut temu, Nowy75 napisał: @Grzesiek202 Ładny kącik 😁 Miejsce dedykowane do odsłuchów! 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu 4 minuty temu, Grzesiek202 napisał: Być może mogłyby być jeszcze niżej Mnie pasuje właśnie jak jest pięć centów niżej. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu Dlatego jak słyszę, że komuś B&W jazgoczą, to polecam zrobić przynajmniej podstawowe rzeczy w kwestii akustyki. Można ich nie lubić, ale trzeba uczciwie podejść do sprawy. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts