tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @kaczadupa Adam , sam zastanawiam się nad tym sprzętem, bo np. taki Eversolo to mnie oszukali. Kupiłem ze względu na duży wyświetlacz , bo miałem do końca roku mieć 30 kanałów TV i ni ma. A poważnie to szczerze Panowie gratuluje , tak na serio po ludzku. Fajnie , że powstają nowe klocki w dobrych cenach. 2 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tomek4446 napisał: Fajnie , że powstają nowe klocki w dobrych cenach. Nic lepszego niż konkurencja nie wymyślono... ale gdzieś w duchu boli że Europa tak bardzo zaczyna nam się cofać pod każdym jednym względem 3 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, marcinmarcin napisał: Nic lepszego niż konkurencja nie wymyślono... No przecież Chorda nic nie może przebić, szczególnie chińskie wycieraczki podgrzewane lampkami. Edytowano 1 godzinę temu przez cymes Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dobra, zamówiłem i ja. Będzie pojedynek Warmer vs SMSL VMV D1se albo bardziej R2R vs DS 🤓 Edytowano 1 godzinę temu przez Artur Charicki 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, marcinmarcin napisał: ale gdzieś w duchu boli że Europa tak bardzo zaczyna nam się cofać pod każdym jednym względem Myślę , że to nie problem technologii , a kosztów. Ten DAC wyprodukowany w Europie nie miałby prawa tyle kosztować. Kiedyś tak na próbę kupiłem chiński mały bufor lampowy / 800 zł/. To co mnie zaskoczyło to jakość wykonania obudowy , przycisków. Gruba blacha , zero plastiku , porządne cokoły lamp. Takie obudowy w Europie skończyły się wraz z zeszłym stuleciem. 3 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, tomek4446 napisał: Myślę , że to nie problem technologii , a kosztów. Ale to właśnie jest nasz problem. Mamy niezwykle kosztowne centralne zarządzanie unijne . Całą bandę szkodników zajmujących się wyłącznie ideologicznym dojeżdżaniem zwykłych obywateli. Mnóstwo kosztów dodatkowych, Zielony ład, Etsy, niekontrolowaną imigracje, cenzurę, nadregulacje prawne itp itd 1 Odpisz, cytując
tmnich Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 18 minut temu, tomek4446 napisał: Myślę , że to nie problem technologii , a kosztów Marż, pośredników. Koszt np. podobnego A6 ale DDC, wyprodukowanego np w Polsce pewnie byłby bardzo konkurencyjny niż A6 z całą masą opłat po drodze. A6 gen2, 3075, a w Polsce ile? https://hifigo.com/products/eversolo-dmp-a6-gen-2?variant=46617675399407 Edytowano 1 godzinę temu przez tmnich Odpisz, cytując
jakubk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, tmnich napisał: Zapłaciłem około 1100, może nawet mniej 🙂 Kiedy zamawiałeś? Odpisz, cytując
tmnich Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, jakubk napisał: Kiedy zamawiałeś? 29 listopada Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, marcinmarcin napisał: Ale to właśnie jest nasz problem. Mamy niezwykle kosztowne centralne zarządzanie unijne . Całą bandę szkodników zajmujących się wyłącznie ideologicznym dojeżdżaniem zwykłych obywateli. Mnóstwo kosztów dodatkowych, Zielony ład, Etsy, niekontrolowaną imigracje, cenzurę, nadregulacje prawne itp itd Chińczyka zarabiają już więcej od nas Polaków 1 Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu I mimo to są dużo bardziej konkurencyjni... 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Ogrzewa pokój w zimę? Ogrzewa! 😃👍 3 godziny temu, kaczadupa napisał: O tym, że w końcu pojawiła się przestrzeń O tak. To już osiągnęli w K11 r2r. Mam nadzieję że tu będzie tylko lepiej. Sam już nie mogę się nadziwić jaki piekny jest świat (muzyki) 47 minut temu, tomek4446 napisał: sam zastanawiam się nad tym sprzętem, Brać i testować. Chociaż u Ciebie Tomek to nie wiem czy będzie lepiej bo sprzęcicho masz już wypasione. Sam ten RME to górna półka. 👍 Edytowano 1 godzinę temu przez Palmos 1 Odpisz, cytując
jakubk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, tmnich napisał: 29 listopada To już się podnieśli na wyjściowe 349USD 😁 1 Odpisz, cytując
tmnich Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, jakubk napisał: To już się podnieśli na wyjściowe 349USD 😁 I tak cena spoko, sprzedawcy w Polsce pewnie wkurwieni 😉 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu Ja pozostanę na k11 r2r do słuchawek i 2 x dac AKM Velvet do systemów stereo. Jeden Topping I drugi Wiim Pro Plus Odpisz, cytując
jakubk Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu 6 minut temu, tmnich napisał: I tak cena spoko, sprzedawcy w Polsce pewnie wkurwieni 😉 Oczywiście, że spoko 😀 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu 20 minut temu, Mprezi napisał: k11 r2r To takie niepozorne małe pudełeczko, a robi robotę. (Żona dopiero po 2 dniach zauważyła że jest nowy klocek - i to wtedy jak jej go pokazałem) 🙂 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu 5 minut temu, Palmos napisał: To takie niepozorne małe pudełeczko, a robi robotę. (Żona dopiero po 2 dniach zauważyła że jest nowy klocek - i to wtedy jak jej go pokazałem) 🙂 Moja do tej pory go nie zauważyła 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Mprezi napisał: Moja do tej pory go nie zauważyła Ja uważam że to jego jedna z głównych zalet. 😃 Edytowano 28 minut temu przez Palmos 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu 57 minut temu, Mprezi napisał: Chińczyka zarabiają już więcej od nas Polaków Skąd te dane? 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu Przed chwilą, KrólKiczu napisał: Skąd te dane? Po ostatniej mojej wizycie w Kunshan, w Pekinie i Shanghaiu 1 minutę temu, Mprezi napisał: Po ostatniej mojej wizycie w Kunshan, w Pekinie i Shanghaiu Rozmawiałem z inżynierami z branży automotive. 3 minuty temu, Mprezi napisał: Po ostatniej mojej wizycie w Kunshan, w Pekinie i Shanghaiu Rozmawiałem z inżynierami z branży automotive. Nie mają niestety emerytury czyli sami muszą zadbać o swoją starość. Nie płacą takich składek. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 10 minut temu Autor Napisano 10 minut temu (edytowany) To co mamy już kilku członków forum z warmerem i jescze kilku, których zainspirowaliśmy do zakupu Fajnie! Edytowano 9 minut temu przez mateolo2 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu 11 minut temu, Mprezi napisał: Po ostatniej mojej wizycie w Kunshan, w Pekinie i Shanghaiu W sumie to tak jakby na podstawie zarobków w Warszawie, wysnuwać wnioski na temat zarobków w Polsce. Koniec OT. 1 minutę temu, mateolo2 napisał: To co mamy już kilku członków forum z warmerem i jescze kilku, których zainspirowaliśmy do zakupu Fajnie! Jeżeli napiszesz, że to małe cudo potrafi wygrać z akustyką pokoju - biorę w ciemno. A konkretnie chodzi mi o to, czy sprzęt ów, potrafi zbić podbicie w okolicach 60 Hz. Chociaż o 5 dB. Ale skoro rozciąga bas w dół, może i niesforne górki potrafi powycinać. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano przed chwilą Napisano przed chwilą Na zachodnich forach ludzie porównują Warmera bezpośrednio do swoich przetworników i wnioski odnośnie basu i przestrzeni są odwrotne do tego co jest u nas na forum. Albo inna partia i zupełny brak powtarzalności albo audiosłyszenie przy przetwornikach jest tak mocno subiektywne, że każdy może usłyszeć to co akurat chce usłyszeć. Odpisz, cytując
Recommended Posts