leoś Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Palmos, będziesz przerabiał podświetlenie? Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, leoś napisał: będziesz przerabiał podświetlenie? Raczej nie. Choć wiem które przewody odpowiadają za zasilanie diod podświetlających wyswietlacz i wyłączenie tego polega tylko na odpięciu złączki od płytki to jednak uważam, że bez podświetlenia jest gorzej niż z. Natomiast znalazłem szybszy i prostszy sposób na przyciemnienie. Edytowano 1 godzinę temu przez Palmos Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zaraz napiszę tylko dokończę robić kolację. I wrzucę fotkę Cierpliwości 😄 10 minut temu, Palmos napisał: szybszy i prostszy sposób na przyciemnienie. Po prostu kupiłem na Amazonie folię w arkuszach którą się montuje żeby zmienić barwę leflektorów. Jest tego kilkanaście kolorów. Wybrałem jeden z nich wyciąłem na wymiar i przełożyłem do wyświetlacza. O dziwo na razie się trzyma (chyba na zasadzie przyciągania elektrostatycznego - zobaczymy jak długo). Nie można tylko dotykać. Ostatnie zdjecie- jak to wyszło finalnie. Ważne że żona już jest zadowolona ho miała z tym problem 😉 Edytowano 1 godzinę temu przez Palmos 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Palmos napisał: Po prostu kupiłem na Amazonie folię w arkuszach którą się montuje żeby zmienić barwę leflektorów Folia do "leflektorów" ? 🤔 Odpisz, cytując
leoś Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu Ciekawe,ważne, że działa i żona zadowolona. Pytałem ,bo mnie nie odpowiadają pomarańczowe tarcze , i to nie gdy jest włączony , tylko jak normalnie stoi. Ten kolor nie pasuje do wnętrza, ogólnie nie jestem wielkim estetą ale to mnie odrobinę drażni. Też zamówiłem folię, tylko przyciemniającą i zobaczę jak to wyjdzie. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu 8 minut temu, DiBatonio napisał: Folia do "leflektorów" ? 🤔 Coś takiego 8 minut temu, leoś napisał: Ten kolor nie pasuje do wnętrza, A jaki masz? Czarny? Odpisz, cytując
leoś Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu Mam czarny,ale w salonie wszystko jest beżowo -kremowe i taka pomarańczowa plama z tarczy Warmera średnio wygląda. Zakleję ciemną folią tak jak w filmiku który wstawił Mateolo . Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu 4 minuty temu, Palmos napisał: Coś takiego Filtry do fotografii i lamp studyjnych. Odpisz, cytując
Palmos Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 10 minut temu, DiBatonio napisał: Filtry do fotografii i lamp studyjnych. O. Właśnie to. 👍 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu 5 minut temu, Palmos napisał: O. Właśnie to. 👍 Ale z "leflektorem" nie zajarzyłeś co? 😉 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu Odpisuje "w biegu" czytając co drugie słowo robiąc naraz jeszcze inne rzeczy. 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts