Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
6 minut temu, DiBatonio napisał:

Daj spokój z tym wygrzewaniem.

Nie widzisz co się tu dzieje, zaraz @BlaBla się dowie, że ma niewidzialnego przyjaciela. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Jaki Ty masz sprzęt, bo nie wiem czy jest sens stawiania mojego w ewentualnym zakładzie o rozpoznawanie brzmienia kabli i bezpieczników sieciowych 😝

Yamaha NP-S303
QED Reference Digital Audio
Arcam rDAC
Rothwell Attenuator -15dB
QED Reference Audio
Yamaha A-S1100
QED Signature Revelation Airloc Banana Plug (bi-wiring)
Tannoy Kensington GR

Napisano (edytowany)

Na sprzęcie audio.

Poproś grzecznie administrację, żeby coś zrobiła, aby użytkownicy mogli zobaczyć w naszych profilach co jest w zakładce "o mnie" to zobaczysz wszystko co składa się na mój system audio.

Od gniazdka w ścianie po głośniki i akustykę.

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
20 godzin temu, DiBatonio napisał:

Poproś grzecznie administrację, żeby coś zrobiła, aby użytkownicy mogli zobaczyć w naszych profilach co jest w zakładce "o mnie"

Prosiłem, najwyraźniej mają to w głębokim poważaniu ☹️

Napisano
1 godzinę temu, pairtick napisał:

Prosiłem, najwyraźniej mają to w głębokim poważaniu ☹️

Pamiętam, też o tym pisałem w wątku Pytania do Administracji.

Najwidoczniej jesteśmy mało ważni dla tego forum, może gdyby zapytał lub złożył prośbę ktoś inny, bardziej ceniony , ważniejszy od nas, wtedy by się nad tym pochylili.

Co zrobisz, jak nic nie zrobisz.

Napisano
14 godzin temu, DiBatonio napisał:

Pamiętam, też o tym pisałem w wątku Pytania do Administracji.

Najwidoczniej jesteśmy mało ważni dla tego forum, może gdyby zapytał lub złożył prośbę ktoś inny, bardziej ceniony , ważniejszy od nas, wtedy by się nad tym pochylili.

Co zrobisz, jak nic nie zrobisz.

@Redakcja AUDIO na 100% przyjrzała się zagadnieniu i widocznie nic nie można poradzić. Ja widzę twoje "o mnie", ale jest tam też info "IPS spam". Może silnik forum ma takie zabezpieczenia prewencyjne, a informatycy zajmujący się tematem nie odkręcają tego "zaworka" by coś się nie posypało. Nie jest tak że jedni są lepsi od drugich i proszę nie konfabuluj na temat.

Prawda jest taka, że to właśnie Ty czasami masz większe fory i atencję niż inni ;)

Pozdrawiam. M

Zrzut ekranu 2026-03-19 132048.jpg

Napisano

Cześć!

To jest popiół do posypania mojej głowy, słusznie wjeżdżacie mi na psychikę, tym razem pozwalam 😶‍🌫️
Wybaczcie. Wszyscy są ważni. 

Zaraz wszystko obadam, zobaczę, co nie gra i jakie są możliwości naprawy, i odezwę się jak najszybciej (ale to będzie tym razem zwyczajowe "jak najszybciej") 🙆‍♀️

Pozdrawiam,
Ola

popiół.jpg