BlaBla Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu @tomek4446 dzięki, właśnie o coś takiego chodziło. Może do Blazebirda też zrobię. Odpisz, cytując
Rega Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowany) Ja też zrobiłem sam coś takiego, ale na trafo. Dotykając lamp możesz się poparzyć, a dotykając trafo możesz przywitać się ze św. Piotrem:) Edytowano 22 godziny temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 5 godzin temu, BlaBla napisał: WBA o ile wiem żadnych klatek nie robi. To niewykluczone, że łamie prawo unijne. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 8 godzin temu, pairtick napisał: To niewykluczone, że łamie prawo unijne To straszne😁 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Nie tylko WBA. Mój UR też bez klatki ochronnej. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mnie akurat te klateczki nie podobają się a ich funkcjonalność oceniam na ….0 PS jeśli komuś uratowały życie lub choćby skórę paluszków to przepraszam 😂 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Klateczki przydają sie gdy w domu są małe dzieci lub koty Odpisz, cytując
gienas Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, Slawko69 napisał: Klateczki przydają sie gdy w domu są małe dzieci lub koty Zamykasz je tam? nie mogłem się powstrzymać 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu Moje dzieci są już pełnoletnie Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu @BlaBla znalazłem w czeluściach łóżka / moje królestwo kablowo - gadżetowe / takie dwie osłony na lampy. Mogę Ci je sprezentować. U mnie nie przeszły weryfikacji przez żonę Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu 11 minut temu, tomek4446 napisał: @BlaBla znalazłem w czeluściach łóżka / moje królestwo kablowo - gadżetowe / takie dwie osłony na lampy. Mogę Ci je sprezentować. U mnie nie przeszły weryfikacji przez żonę Wielkie dzięki ale te dwie małe i tak są u mnie w cieniu tej trzeciej dużej 😁, więc to i tak niewiele pomoże. Skorzystam z pomysłu z alu siatko-kratką 👏. A żonie podziękuj tym razem 😂 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu (edytowany) 21 minut temu, tomek4446 napisał: w czeluściach łóżka / moje królestwo kablowo - gadżetowe Tomek wygrzewa kable w łóżku😅. A co jest lepsze - kołdra czy pierzyna? Edytowano 29 minut temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu 5 minut temu, BlaBla napisał: A żonie podziękuj tym razem 😂 Nooo , tym razem przegiąłeś ! Gdybym Ci przeczytał opis producenta tych osłon, co one robią z dźwiękiem, to nie jeden equalizer nie potrafi 😂 Odpisz, cytując
Recommended Posts