BlaBla Napisano wczoraj o 20:49 Napisano wczoraj o 20:49 @tomek4446 dzięki, właśnie o coś takiego chodziło. Może do Blazebirda też zrobię. Odpisz, cytując
Rega Napisano wczoraj o 21:07 Napisano wczoraj o 21:07 (edytowany) Ja też zrobiłem sam coś takiego, ale na trafo. Dotykając lamp możesz się poparzyć, a dotykając trafo możesz przywitać się ze św. Piotrem:) Edytowano wczoraj o 21:09 przez Rega 2 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 5 godzin temu, BlaBla napisał: WBA o ile wiem żadnych klatek nie robi. To niewykluczone, że łamie prawo unijne. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 8 godzin temu, pairtick napisał: To niewykluczone, że łamie prawo unijne To straszne😁 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Nie tylko WBA. Mój UR też bez klatki ochronnej. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Mnie akurat te klateczki nie podobają się a ich funkcjonalność oceniam na ….0 PS jeśli komuś uratowały życie lub choćby skórę paluszków to przepraszam 😂 2 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Klateczki przydają sie gdy w domu są małe dzieci lub koty Odpisz, cytując
gienas Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Slawko69 napisał: Klateczki przydają sie gdy w domu są małe dzieci lub koty Zamykasz je tam? nie mogłem się powstrzymać 2 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Moje dzieci są już pełnoletnie Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @BlaBla znalazłem w czeluściach łóżka / moje królestwo kablowo - gadżetowe / takie dwie osłony na lampy. Mogę Ci je sprezentować. U mnie nie przeszły weryfikacji przez żonę 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, tomek4446 napisał: @BlaBla znalazłem w czeluściach łóżka / moje królestwo kablowo - gadżetowe / takie dwie osłony na lampy. Mogę Ci je sprezentować. U mnie nie przeszły weryfikacji przez żonę Wielkie dzięki ale te dwie małe i tak są u mnie w cieniu tej trzeciej dużej 😁, więc to i tak niewiele pomoże. Skorzystam z pomysłu z alu siatko-kratką 👏. A żonie podziękuj tym razem 😂 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 21 minut temu, tomek4446 napisał: w czeluściach łóżka / moje królestwo kablowo - gadżetowe Tomek wygrzewa kable w łóżku😅. A co jest lepsze - kołdra czy pierzyna? Edytowano 3 godziny temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BlaBla napisał: A żonie podziękuj tym razem 😂 Nooo , tym razem przegiąłeś ! Gdybym Ci przeczytał opis producenta tych osłon, co one robią z dźwiękiem, to nie jeden equalizer nie potrafi 😂 2 Odpisz, cytując
crategus Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Klatkę na lampy zawsze można sklecić z odzysku z tego co się wala po kartonach w domu brziiiiidalll! 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, crategus napisał: brziiiiidalll! Może , ale pomysłowe . 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ale sam wzmak piękny. Co to? Odpisz, cytując
crategus Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Slawko69 napisał: Ale sam wzmak piękny. Co to? Nie wiem czy to do mnie, bo jego walory estetyczne są mocno dyskusyjne Cos, co po 15 latach zostalo z yaqina mc-100b. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu Muszę przyznać, że urodziwe to wasze wzmacniacze 😍 Odpisz, cytując
Recommended Posts