T Z6 Napisano 20 godzin temu Autor Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Slawko69 napisał: Sinfonia Pewnie tez fajny. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Oj tak. Fajny ocieplony , ale nie spowolniony dźwięk. Góra z dużą ilością szczegółów ale nigdy agresywna czy nieprzyjemna. Średnica fajnie dociążona w niektórych utworach mam wrażenie , że głosy wokalistów wydobywają się z ich gardeł z pominięciem mikrofonu. Bas schodzi bardzo nisko i ma super energię. Ale muszę się pochwalić że miałem okazję krótko posłuchać UR Performance. To już F1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) . Edytowano 11 godzin temu przez audiowit 1 1 Odpisz, cytując
PoJohnDny Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 18 godzin temu, Slawko69 napisał: Gratuluję wzmacniacza . I witam w mini klubie UR. Jest nas już dwóch😄 Ja też, ja też! Melduje się z Triode 25 🫡 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, PoJohnDny napisał: Ja też, ja też! Melduje się z Triode 25 🫡 Mamy trio...😉 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Jest nas trzech. To bardzo ekskluzywny klub😃 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Slawko69 napisał: Jest nas trzech. To bardzo ekskluzywny klub Hurtem w serwisie jest taniej Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. To było silniejsze .... Odpisz, cytując
PoJohnDny Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu 27 minut temu, tomek4446 napisał: Hurtem w serwisie jest taniej Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. To było silniejsze .... Leci trzeci bezproblemowy rok z Unisonem, po tym krakaniu mam nadzieję, że nie ostatni 😀 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu Przed chwilą, PoJohnDny napisał: po tym krakaniu mam nadzieję, że nie ostatni 😀 To dobry sprzęt , to było na szczęście Odpisz, cytując
Recommended Posts