Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) A jednak coś usłyszałeś🤣. A podobno wszystkie grają tak samo. Czyżby tylko sugestia? Edytowano 2 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Rega napisał: A jednak coś usłyszałeś🤣. A podobno wszystkie grają tak samo. Czyżby tylko sugestia? Jeszcze nie wiem czy usłyszałem.Czasem tak mam ze wydaje mi sie ze dzwiek jest inny niz dzien wczesniej.A kolejnego dnia juz wszystko jest dobrze.Unisona mam ledwo kilka dni.Na Synthezisie zmienialem lampy wiele razy.I zawsze dzwięk był taki sam.Ale tam w stopniu wejsciowym jest apamp.W Unisonie jedna lampka.Z czasem zobacze czy to robi różnice czy nie. Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Noo nie. Lampy z Tesli we wzmacniaczu?😃 Elonanie interesuje muzyka Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Slawko69 napisał: Noo nie. Lampy z Tesli we wzmacniaczu?😃 Elonanie interesuje muzyka To nie ta Tesla o której myslisz. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Teraz slucham na poprzednich lampach.To samo.Czyli dzis poprostu nie mam dnia do słuchania muzyki i tyle 😉.A nie tam jakies zmiany😉. Odpisz, cytując
Chilli Napisano 38 minut temu Napisano 38 minut temu 9 godzin temu, T Z6 napisał: Wymiana lamp....ja w to juz nie wierze. Ludzie małej wiary a przecież wiara czyni cuda. Jak ci piszą, że te lampy lepiej grają to muszą lepiej grać 😂 A tak na poważnie, to kilka razy zmieniałem lampy mocy czy sterujące i zawsze grało to inaczej, nie twierdzę, że zawsze wiem czy całościowo lepiej ale na pewno inaczej. 1 godzinę temu, T Z6 napisał: To nie ta Tesla o której myslisz @Slawko69 tylko sobie zażartował 🙂 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 22 minuty temu Autor Napisano 22 minuty temu Zazdroszcze Wam.Slysze różnice miedzy kolumnami, wzmacniaczami, źródłami...ale między lampami...nie słysze. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 17 minut temu Napisano 17 minut temu 4 minuty temu, T Z6 napisał: Zazdroszcze Wam.Slysze różnice miedzy kolumnami, wzmacniaczami, źródłami...ale między lampami...nie słysze. To dość interesujące bo z punktu widzenia osób wyznających zasadę ze źródła, wzmacniacze itd graja tak samo to wlasnie lampy powinny wnosić zmiany w brzmieniu Widać słyszysz to czego nie słychać, a nie słyszysz tego co słychać przydatne w kłótni z żoną:D 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 7 minut temu Autor Napisano 7 minut temu Czyli np Yamaha RN 602 zagra tak samo jak wzmacniacz lampowy😉No ciekawe to jest ciekawe😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts