Kraft Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Ja też myślę o wymianie kabelków. Moje Bowersy mają tak śliczne terminale, że wprost domagają się wpięcia w nie czegoś efektownego. 4 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Koniecznie i odwróciłbym Bowersy terminalami w stronę słuchacza, żeby można bylo podziwiać 😁 2 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: nawet ładna tabliczka znamionowa na markowej kolumnie miło łechcą serce😁 Właśnie. Ja jedną z kolumn obróciłem na stałe, aby łechtała moje serce i próżność ta urodziwa tabliczka znamionowa. Przy takim ustawieniu znaczących zmian w brzmieniu nie stwierdziłem 13 minut temu, Kraft napisał: Ja też myślę o wymianie kabelków. Moje Bowersy mają tak śliczne terminale, że wprost domagają się wpięcia w nie czegoś efektownego. O tak, Bowersom należą się. Ja szukałem takich aby trudno było pomylić biegunowość 5 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, MMarek napisał: Przy takim ustawieniu znaczących zmian w brzmieniu nie stwierdziłem A przy przepięciu kabelków w inne zaciski, zamiast H+ i H-. Czyli podajesz najpierw na wysokie sygnał, czy dobrze rozkminiam te oznaczenie? 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: ładna tabliczka znamionowa na markowej kolumnie miło łechcą serce Chyba oczy 🤭 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Amarok napisał: Czy nie jest tak, że z jednej strony jesteśmy też gadżeciarzami, którzy dla frajdy ciągle zmieniają sprzęt, a z drugiej — poszukiwaczami własnego złotego Graala w brzmieniu? Przy okazji pogłębiamy swoją wiedzę, nawiązujemy nowe kontakty, a na forum zawsze jest o czym napisać i co poczytać. Dokladnie ja uwielbiam ciekawe gadżety. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Chyba oczy 🤭 Też 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, MMarek napisał: Właśnie. Ja jedną z kolumn obróciłem na stałe, Brawo Marek , widzę , że zajęło Ci trochę, ale wreszcie przeczytałeś instrukcje producenta jak prawidłowo ustawić Bowersy 4 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 55 minut temu Autor Napisano 55 minut temu 10 minut temu, Wing0 napisał: Oby nie przetłumić Przednia ściana ze sklejki? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu Kraft zobacz sobie w Bluetone z tamtą brałem. 1 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu https://bluetone.pl/wave-reflector/ @DiBatonio w pracy jestem nie zawsze mam czas wsysztko wklejać 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu (edytowany) 31 minut temu, Wing0 napisał: Kraft zobacz sobie w Bluetone z tamtą brałem. 4 minuty temu, Wing0 napisał: https://bluetone.pl/wave-reflector/ @DiBatonio w pracy jestem nie zawsze mam czas wsysztko wklejać Też jestem... Znam te ustroje, wiem jak je znaleźć 😏 Tylko chcą mi oczy peknąć😉 Edytowano 16 minut temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 16 minut temu Napisano 16 minut temu Ale coś masz z Bluetone złe doświadczenia? Pisz jasno 14 minut temu, DiBatonio napisał: Tylko chcą mi oczy peknąć😉 Coś szerzej? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu ⁶ 14 minut temu, Wing0 napisał: Ale coś masz z Bluetone złe doświadczenia? Pisz jasno Coś szerzej? Szerzej to Tobie wyboldowałem. 😉 A wracając do ustrojów, to na ściany, czy sufit pojdą? Odpisz, cytując
Recommended Posts