Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Podsumowując. Twierdzenie, że jak coś jest popularne, to jest kiepskie, jest fałszywe. Jak pokazałem istnieje wiele produktów będących zarazem liderami sprzedaży, jak i jakości. W wcale nie tanich. Dziękuję za uwagę. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Kraft napisał: Podsumowując. Twierdzenie, że jak coś jest popularne, to jest kiepskie Nie, bo była mowa w kontekście ceny. To cena determinuje popularność o tym było pisane, a nie czy jest kiepskie. 6 minut temu, Kraft napisał: Jak pokazałem istnieje wiele produktów będących zarazem liderami sprzedaży, jak i jakości. W wcale nie tanich. No ja iPhona nigdy nie kupię, chociaż służbowego mam. iPada kupiłem, ale używany i służy tylko do obsługi audio i klientów poczty e-mail. Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Wing0 napisał: Życzę Ci Patrysiu takiego grania i takiego schowka na szczotki. Czyli, źle mi życzysz ☹️ Odpisz, cytując
sonique Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 28 minut temu, tomek4446 napisał: Ja tam się nie znam, używam Iphona od zawsze , a żona Samsunga też od zawsze. W czym ten Iphon może być lepszy od Koreańca nie mam pojęcia. No jeżeli używasz iPhone’a od zawsze to z pewnością wiesz w czym produkty Apple i ich system były lepsze od smartfonów na Androidzie. Ten kto miał i używał smartfony Apple w czasach iPhone 4, 4s, 5 itp. wie, że reszta świata produkowała wtedy “zabawki” a nie smartfony. Dzisiaj Android moźe już bez kompleksów podjąć równoprawną walkę z iOSem. Wtedy absolutnie nie. 1 godzinę temu, Kraft napisał: Pudło. Apple jest akurat pierońsko drogi. Niektóre smartfony na Androidzie nie są tańsze. A czasem droższe. I nawet lepsze. Czasy się zmieniają. Hello…;) Edytowano 1 godzinę temu przez sonique 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, sonique napisał: Ten kto miał i używał smartfony Apple w czasach iPhone 4, 4s, 5 Miałem 4 s i 5 s i 6 i .... A to tylko dlatego , że córka za psie pieniądze mogła wykupić służbowy telefon, a w korporacji zmieniali co 2 lata na najnowszy. Mnie nadal telefon jak by on się tam zwał , służy głównie do odbierania połączeń i dzwonienia. 1 Odpisz, cytując
sonique Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Bo pewnie nim nie pracujesz. A bezpieczeństwo bankowości elektronicznej też może nie być dla Ciebie ważne…;) Na iPhone nie złapiesz też wirusa… bo jak mawiają, jak wszystko od Apple są płatne…:) Edytowano 1 godzinę temu przez sonique 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, sonique napisał: Na iPhone nie złapiesz też wirusa… bo jak mawiają, jak wszystko od Apple są płatne…:) Powiem Ci , że ostatnio to nie wiem co lepsze. Czy to że wszystkie moje dane mają Amerykanie , czy mieliby mieć Koreańczycy Odpisz, cytując
sonique Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu Chyba lepiej bezpośrednio niż i tak do Stanów przez Koreę… Grałeś kiedyś w „głuchy telefon”? 🙂 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 52 minuty temu Autor Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, sonique napisał: Chyba lepiej bezpośrednio niż i tak do Stanów przez Koreę Czyli Chiny ? i tak niedługo będą mieć 100 % rynku więc po co zwlekać Odpisz, cytując
Recommended Posts