tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, DiBatonio napisał: Pamietasz jak wrzuciłem w "stopkę" co tam u mnie stoi, Mógłbyś nie przypominać . Do dzisiaj to rozkminiam 6 minut temu, Wing0 napisał: co to, a 99% nie słyszało także ten tego moge udawać ze nieźle to gra Ja też do tego doszedłem. Kupujesz niszowe z niszowych i nikt Ci nie podskoczy, możesz pisać co chcesz , stąd np. DBX A jutro będę robił obudowę do trafa na 100 V z mufy przejściowej BMP / cokolwiek to znaczy/, nikt takiej nie ma 1 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @tomek4446 za DBX masz +100 do charyzmy. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu U mnie ProAc gra bez suba. Kolega muzyk od którego kupiłem wzmak dal mi suba w gratisie . Gdy usłyszał ProAci stwierdził , że do słuchania muzyki sub jest niepotrzebny. Włączam go tylko do ciężkiego rocka ido filmów 4 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Slawko69 napisał: U mnie ProAc gra bez suba. Kolega muzyk od którego kupiłem wzmak dal mi suba w gratisie . Gdy usłyszał ProAci stwierdził , że do słuchania muzyki sub jest niepotrzebny. Włączam go tylko do ciężkiego rocka ido filmów D2ki suba nie potrzebują jak się zadba o inne rzeczy, spokojnie mogłyby zagrać w ponad 20m². Z tymi subami wiecej pier.... ustawiania i mierzenia, że ja podziękuję 🤭 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Slawko69 napisał: U mnie ProAc gra bez suba. Kolega muzyk od którego kupiłem wzmak dal mi suba w gratisie . Gdy usłyszał ProAci stwierdził , że do słuchania muzyki sub jest niepotrzebny. Włączam go tylko do ciężkiego rocka ido filmów Jaki model proac i jaki wzmac? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, DiBatonio napisał: Z tymi subami wiecej pier.... ustawiania i mierzenia, że ja podziękuję Nie wiesz co dobre Mówię Ci , sub lepszy niż krzyżówki 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 33 minuty temu, tomek4446 napisał: Mógłbyś nie przypominać . Do dzisiaj to rozkminiam Moge jeszcze raz włożyć kij w mrowisko, zrobię zrzut zakładki "o mnie" i się skończy babci sra..e 😁😁😁 A kilka rzeczy doszło chyba 😁 4 minuty temu, tomek4446 napisał: Nie wiesz co dobre Mówię Ci , sub lepszy niż krzyżówki A jeszcze lepsze dwa suby, albo cztery. 8 minut temu, Mprezi napisał: Jaki model proac i jaki wzmac? Ja bym miał wiecej pytań, ale nie chcę zaczynać 🤭 A ProAczki chyba D2 R kolega posiada. Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @DiBatonio wszystko jest w miarę skrupulatnie obmierzone,do odsłuchu używam już tylko miarki taśmowej,ale wcześniej w użyciu były i laser i dalmierz. Dla ułatwienia sobie życia ustaliłem zwyczajnie pewne stałe punkty od których , lub do których odmierzam miarką . Mam znajomego, który twierdzi, że wystarczy , że przesunie kolumnę o milimetr i już to słyszy, trochę wątpię 😁. Mierzę każdorazowo, sprawdzając wcześniej punkty stałe wg których są ustawione kluczowe meble,szafka RTV i kanapa. Tylko tyle. Jeśli jednak odmierzam od osi,to jak róg podstawy standu ma stanąć na 125 centymetrze to staje,a jeśli tam jakiś ułamek umknie oku ,to i uchu też. Przynajmniej u mnie 😁 . 1 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, DiBatonio napisał: zrobię zrzut zakładki "o mnie" i się skończy Przepraszam za wszystko co do tej pory Ci zrobiłem i ewentualnie w przyszłości zrobię. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Przepraszam za wszystko co do tej pory Ci zrobiłem i ewentualnie w przyszłości zrobię. Ja teraz nie wiem, czy się bać, czy cieszyć z niespodzianki 😂 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Ja teraz nie wiem, czy się bać, czy cieszyć z niespodzianki Miało być miło , ale no wiesz , jakoś tak samo wyszło 1 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, DiBatonio napisał: D2ki suba nie potrzebują jak się zadba o inne rzeczy, spokojnie mogłyby zagrać w ponad 20m². Z tymi subami wiecej pier.... ustawiania i mierzenia, że ja podziękuję 🤭 Albo dokupic sobie Ta E88. Skubany strasznie ciagnie bas do dołu. Z subami jest fajna zabawa. Mnie sie spodobalo. I jak sie nie jest tak skrupulatnym jak Tomek to od razu zagra. Albo prawie od razu 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Nowy75 napisał: Mam znajomego, który twierdzi, że wystarczy , że przesunie kolumnę o milimetr i już to słyszy, trochę wątpię 😁. A ja nie wątpię, ja kiedyś wyczaiłem, że coś nie tak mi grało i to bym powiedział wręcz zbyt pięknie 😁 Okazało się, że jedna kolumienka o 5mm była nie halo i nie teges. Tak, że ten. P.S. Założę się, że Umik-1 i REW by się nie skapnęły o te 5mm 😛 Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
audiowit Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu Ja tam nie zmienię zdania na temat pomiarow. Pamietaj, ze to kolejny przetwornik. Mnie wystarczy 1 w źródle. Dlatego szukalem zwrotnicy analogowej. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 4 minuty temu, audiowit napisał: Z subami jest fajna zabawa. Mnie sie spodobalo. I jak sie nie jest tak skrupulatnym jak Tomek to od razu zagra. Albo prawie od razu Witek, ja nie mam ani chęci, ani czasu, ani miejsca na suby. A RELe hmmm... Nie chce mi się, wolę słuchać muzyki, ostatnio częściej po nocach przez słuchawki, ale zawsze coś. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu (edytowany) Czas wolny? A co to? Podobno miarą sukcesu czlowieka jest ilość wolnego czasu. To u mnie cos poszlo nie tak. W dobie, kiedy u mnie w branży nie jest rożowo muszę czesto odmawiać. Chcieli brac probki mojej sliny na klona Edytowano 54 minuty temu przez audiowit 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 52 minuty temu Autor Napisano 52 minuty temu 10 minut temu, audiowit napisał: I jak sie nie jest tak skrupulatnym jak Tomek to od razu zagra. Próbuje połączyć najlepiej jak to będzie możliwe teorię / pomiary/ z praktyką / słuch/ 2 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu Wlacz serce i intuicję. To daje najlepsze efekty. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu @DiBatonio 5mm to już poważne przesunięcie 😁. A serio, kiedyś nieco na odlew ustawiłem fotel do środka tej nóżki od szafki RTV i coś słyszę,nie jest równo. Podniosłem dupsko,a na środku fotela mam takie klipsy, które mają się zgrywać ze środkiem tej nóżki od szafki, patrzę,a tu klips trochę "uciekł" , wyrównałem i gut. Zmierzyłem go teraz specjalnie dla Ciebie,ma 23 mm średnicy 😁. Więc mogę przyjąć,że w cm już słyszę 😁 . Choć chyba o całego klipsa nie ucieklo. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 1 godzinę temu, Mprezi napisał: Jaki model proac i jaki wzmac? ProAc D2R I UR Sinfonia 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts