kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Moje uszanowanie. Druga wersja znanych i lubianych JMR Lucia. Doszedł nowy kolor, w rzeczywistości odcień zdecydowanie bardziej wpada w orzech (nie wiem czemu IPhone uparł się zmieniać kolor w stronę bardziej słonecznego/żółtego - może wie co oznacza nazwa Lucia). Na żywo bardzo bardzo ładne monitorki. Wykonanie perfekt. Nawet ja nie mam się tu do czego przyczepić. Francja czyli piękne Kobiety i cenione na całym świecie wina. Dużo dobrego a tu jeszcze głośniki. Też wyborne brzmienie? Dobrze, wina w domu brak, na szczęście jest piękna Kobieta i a w Polsce mamy wyborne trunki. Tradycyjnie już Chord Qutest, Rega Elex mk4 i Soplica (nie to, że przy każdym teście ale głośniki z Francji więc…). JMR Lucia MK2. Edytowano 10 godzin temu przez kaczadupa 4 3 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Kolejny test - to lubię. Będzie znów coś fajnego do czytania. Ps: czy testy na trzeźwo będą 🤪 (żart) 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowany) Adam, pucharek za Soplicę malinową. Też z żoną lubimy od czasu do czasu uraczyć się taką gęstą, dobrze zmrożoną 😉 Co do kolumn to jakoś nie mam zdania. Edytowano 7 godzin temu przez soberowy 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) @soberowy - wydaje mi się, ze różano-malinowa jest lepsza:) Tylko trudno ją upolować bo to edycja limitowana i rzadko bywa dostępna. Edytowano 6 godzin temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @kaczadupa Adam , nie słuchałem tych mniejszych , ale większe Contabille brałem pod uwagę jak szukałem nowych paczek. Warte uwagi , fajna sygnatura , jak zapamiętałem idąca w stronę ekspozycji wysokich. Czekam na opis. 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 godziny temu, tomek4446 napisał: Czekam na opis. Proszę bardzo, trzy razy „s” plus „p”. Ps. Dla ułatwienia dodam, że niewiadoma „p” nie oznacza - przykro mi. No i teścik zakończony. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, kaczadupa napisał: Proszę bardzo, trzy razy „s” + „p”. Nie kumam tego slangu. Znaczy się zostają , czy właśnie wylądowały na śmietniku historii ? Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 42 minuty temu, tomek4446 napisał: Nie kumam tego slangu. 59 minut temu, kaczadupa napisał: Proszę bardzo, trzy razy „s” plus „p”. Super, super, super - pakować. 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 59 minut temu Autor Napisano 59 minut temu 44 minuty temu, tomek4446 napisał: Nie kumam tego slangu. Znaczy się zostają , czy właśnie wylądowały na śmietniku historii ? ATC SCM 7 to mają a JMR Lucia są blisko. @Rafał S ostatnie pytanie, numer w dzienniku. Ocena 6. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Nie kumam tego slangu. Czy To znaczy że jednak Soplica poszła "po kablach"? 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Nie kumam tego slangu. Czy To znaczy 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Proszę bardzo, trzy razy „s” plus „p”. Ps. Dla ułatwienia dodam, że niewiadoma „p” nie oznacza - przykro mi. No i teścik zakończony. 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Nie kumam tego slangu. Czy to znaczy że jednak Soplica "poszła po kablach"? 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Proszę bardzo, trzy razy „s” plus „p”. Ps. Dla ułatwienia dodam, że niewiadoma „p” nie oznacza - przykro mi. No i teścik zakończony. 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Nie kumam tego slangu. Czy to znaczy że jednak Soplica "poszła po kablach"? Odpisz, cytując
Recommended Posts