rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Nie wiem czy na temat, ale wkoncu częśc mojego systemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Faktycznie jest się czym pochwalić.Imponująca i sensowna konstrukcja dual mono.Osobiście wolę transformatory toroidalne.Mają mniejsze spadki napięć pod obciążeniem i są sprawniejsze.Ja zamiast kupować jakieś elementy pośrednie kątowe do podłączenia wzmacniacza odsunął bym szafkę od ściany i zrobił jakąś podstawę do niego, jeśli wystawał by wtedy nogami poza obrys szafki z tyłu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Normalnie sie miesci, ale jest dziura za szafka. A co mi te przjsciowki szkodza. Normalne wtyki z pozlacanego mosiadzu jak 99% na rynku, nawet tych audiofilskich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 A to Ty dziur nie lubisz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Środek wygląda prawie jak u mnie , no prawie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Wygląda naprawdę nieźle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Cytat Środek wygląda prawie jak u mnie , no prawie [attachment=5007:NAD_C375..._wnetrze.jpg] Przy czym moj kosztował 3 razy mniej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco50 Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Przeprasza za wtręt i offtop,ale żadne BeeMWe,żaden Saab czy Volvo nawet z turbo. Mitsubishi Evo X (chociaż fani evo mówią,że to krowa)- zapraszam na przejażdżkę z emocjami .I już więcej się nie wcinam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Kolego loco50, my tu jesteśmy z gangu Kowalskiego nie tak jak Ty z gangu Kulczyka .Evo to ciachnę jak w Totka wygram . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco50 Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 No nie boże broń.Ja też nie od Kulczyka.Ale na jazdę eveliną zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ribondeal Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Mam słabe serce już ale serdeczne dzięki za zaproszenie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Rafał te DXy w Twoich 905-tkach wyglądają mi na jakieś skrzyżowanie z Scan Speak Revelator D2904-710002 1k/sztJakie można spotkać w kolumnach np. Hansen Audio. Tam jest spory magnes neodymowy po zewnętrznej stronie cewki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Kazdy ma swoje widzimisie. Ja jak bym mial siano to na codzien tylko M5, zadne tam Evo czy inne Imprezy. Cytat Rafał te DXy w Twoich 905-tkach wyglądają mi na jakieś skrzyżowanie z Scan Speak Revelator D2904-710002 1k/sztJakie można spotkać w kolumnach np. Hansen Audio. Tam jest spory magnes neodymowy po zewnętrznej stronie cewki. Ja nie wiem. Mam taki zapasowy glosnik w szufladzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Po prostu wygląda na to że to jest jednak lepszy głośnik od standardowego DXa .Bywa i tak że wersje dla jakiegoś producenta głośników różnią się np. tym że mają nieznacznie inną impedancją (np. 20%)To sprawia że jest już inny. Ani lepszy, ani gorszy.A ich fronty są z tworzywa czy z metalu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Normalny MDF z 28mm pokryty takim dziwnym laminatem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Chodziło mi o fronty tych głośników wysokotonowych z zewnątrz nie widać jakie ładne są w nich głośnikinie sądziłem że w avatarze masz głośnik ze swoich kolumn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2014 Aluminium chyba. Reszta tez, kosze sa odlewane z aluminium. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 24 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Obiecalem wkleic foto przesadnej głębokości tego pieca, dla zobrazowania, szafka ma 40cm głębokości: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktd Napisano 24 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Rafał a co to klocek.Denon jakiś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 24 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2014 Tak, PMA-2000R, wyżej wspominałem . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktd Napisano 28 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2014 To jak tam odsłuchy ?Jak się ma do Pma-1520? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 28 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2014 Super, w sumie wszytko na plus. Wysokie dzwieczne, separacja dzwiekow, bas z wykopem, ale nie mulący się. Szukam obecnie jakiegos DACa, najlepiej uzywke. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 28 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2014 Dzięki temu wzmacniaczowi docenisz chyba bardziej jakość głośników wysokotonowych w swoich Magnatach. A bliżej im do Scanspeaków jakie można znaleźć np. w kolumnach Hansen Audio niż do zwykłych DX-ów. Założyciel firmy Hansen Audio uważa Skanspeaki których uzywa za najlepsze głośniki wysokotonowe na świecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pat_sy Napisano 11 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2015 Witam.Mój wzmacniacz to ONKYO A 8850, który napędza MAGNATY QUANTUM 655.Do tego CD DX-6850 i ONKYO T-4970.Słuchamy po trochu wszystkiego. Gra mi to w pokoku z aneksem ok.29m2.To mój w sumie mowy nabytek i jestem nim oszołomiony, bo wcześniej było tragicznie.Technics SU-V500 i ALTUS 140 do tego jakieś nędzne DVD. Różnica w jakości tych dwuch zestawów to przepaść, moim zdaniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 11 stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2015 Cytat To mój w sumie mowy nabytek i jestem nim oszołomiony, bo wcześniej było tragicznie.Technics SU-V500 i ALTUS 140 Altusy ponoć są najlepsze na świecie ( w każdej kategorii cenowej), a tu taki wniosek i tekst Może dopisz z dwa zdania, dla zagubionych owieczek, co się poprawiło ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts