Skocz do zawartości

Wasze systemy...

npl

Recommended Posts

3 godziny temu, Mikelas76 napisał:

Przynajmniej na biezaco by sie weryfikowalo czy rozmawia sie z doswiadczonym graczem na zblizonym czy nie poziomie. 

W sygnaturkę można wpisać wszystko. Nikt tego nie weryfikuje. Sporo ludzi usiłuje ,,zabłysnąć,, nie mając zielonego pojęcia o tym jak brzmi sprzęt wpisany w sygnaturkę. Nie chcę tu wymieniać z nicka, ale miałem okazję się o tym przekonać przed trzema laty. Poza tym, wpisując sprzęt w sygnaturkę, bierze się odpowiedzialnośc za to co się o nim napisało. Czasem są to zwykłe bajki. Dlatego jestem ZA likwidacją możliwości wpisywania sprzętu w stopkę. No, ale to jest, jak zwykle, wyłącznie moje zdanie, bo mnie niewiele obchodzi co kto ma. Liczy się co ma do powiedzenia i czy ma to sens.

Edytowano przez Rega

17 minut temu, Rega napisał:

W sygnaturkę można wpisać wszystko. Nikt tego nie weryfikuje. Sporo ludzi usiłuje ,,zabłysnąć,, nie mając zielonego pojęcia o tym jak brzmi sprzęt wpisany w sygnaturkę. Nie chcę tu wymieniać z nicka, ale miałem okazję się o tym przekonać przed trzema laty. Poza tym, wpisując sprzęt w sygnaturkę, bierze się odpowiedzialnośc za to co się o nim napisało. Czasem są to zwykłe bajki. Dlatego jestem ZA likwidacją możliwości wpisywania sprzętu w stopkę. No, ale to jest, jak zwykle, wyłącznie moje zdanie, bo mnie niewiele obchodzi co kto ma. Liczy się co ma do powiedzenia i czy ma to sens.

Romek, jeśli ktoś tak robi jak napisałeś, to tylko po to by zabłysnąć, ale jest to słabe.  Można dość szybko zweryfikować. 

Myślę, że nie mnie miałeś na myśli 😉

Na tym forum są osoby i chyba Ty również widziałeś zdjęcia mojego systemu, zatem ja biorę pełna odpowiedzialność za swoją sygnaturkę.

Szkoda, że nie chcesz napisać nicku, bo myślę, że warto takie zagrywki piętnować, wtedy byśmy wiedzieli kto jest "nobody", a kto "gracz" 🤭

Musisz natenczas pomęczyć się z moją sygnaturką, chyba że skorzystasz z opcji wyłączenia sygnaturek u mnie lub wszystkich jak pokazałem wcześnie. 

Edytowano przez DiBatonio

Żeście się przyczepili. Choć jak ktoś wypisuje w sygnaturce, w jakich majtkach słucha w środę a w jakich w niedzielę, to faktycznie przesada;)

1 godzinę temu, no_i_fajnie napisał:

Sygnaturka, ale z rozwijanego menu, to by bylo cos! Zebym scrollowac tyle nie musial, a mogl poczytac. Po co wylaczac od razu? :)

Super pomysł!

1 minutę temu, tomasz1w napisał:

Żeście się przyczepili. Choć jak ktoś wypisuje w sygnaturce, w jakich majtkach słucha w środę a w jakich w niedzielę, to faktycznie przesada;)

No powiem Tobie, że już nieraz widziałem zdjęcia ze skarpetkami na pierwszym planie, prawie zawsze tymi samymi 😆😆😆

17 minut temu, DiBatonio napisał:

No powiem Tobie, że już nieraz widziałem zdjęcia ze skarpetkami na pierwszym planie, prawie zawsze tymi samymi 😆😆😆

Kadrowanie trudna rzecz;) 

Ileż razy widziałem ogłoszenia ze sprzętem okraszone estetycznie dyskusyjnym widokiem stóp właściciela...

Edytowano przez tomasz1w

5 godzin temu, Mikelas76 napisał:

A ja bym stopki zostawil. Ba, ja bym zrobil je jako wymog. Przynajmniej na biezaco by sie weryfikowalo czy rozmawia sie z doswiadczonym graczem na zblizonym czy nie poziomie.

Absolutnie się pod tym podpisuję! Ja na przykład jestem dobrym graczem w bierki. Wierzcie, lub nie.

A tak serio, to stopki są OK, jeśli ktoś ma chęć napisać. Nie trzeba  pytać "z czym ci to gra".

Edytowano przez Grzesiek202

Nie rozumiem, dlaczego ktos pisze cos takiego, a ktos inny sie pod tym podpisuje.

10 minut temu, Grzesiek202 napisał:

A ja bym stopki zostawil. Ba, ja bym zrobil je jako wymog. Przynajmniej na biezaco by sie weryfikowalo czy rozmawia sie z doswiadczonym graczem na zblizonym czy nie poziomie.

Przeciez nie trzeba miec swojego sprzetu w domu, zeby byc doswiadczonym graczem, albo chociaz zblizonym do Was, Panowie, przynajmniej niektorzy. Jest na to przykladow sporo.

W przerwach piszę ponieważ szukam nowych kolumn do swojego malutkiego systemiku. 

Już chyba wystarczy tego OT ten wątek jest o czymś innym jak twoja sygnaturka prawda!!!! 

Więc kończę...

5 minut temu, DiBatonio napisał:

Na przykład pisać na forum 🤭

Edytowano przez RLC2

2 minuty temu, Grzesiek202 napisał:

Magnat, Denon - furory tu nie zrobię. Ale Ty to wiesz 🙂.

A Ty jesteś na forum po to, żeby robić furorę, czy inna karierę?

Magnata nigdy nie miałem i Denona również, nie wiem jak to gra.

Ale ktoś tu chciał klasyfikować sprzęty na bieda systemy i bogol systemy 🤭

1 minutę temu, no_i_fajnie napisał:

Nie rozumiem, dlaczego ktos pisze cos takiego, a ktos inny sie pod tym podpisuje.

Ironia - (z wikipedii): sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy.