Rega Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 (edytowany) 3 godziny temu, Mikelas76 napisał: Przynajmniej na biezaco by sie weryfikowalo czy rozmawia sie z doswiadczonym graczem na zblizonym czy nie poziomie. W sygnaturkę można wpisać wszystko. Nikt tego nie weryfikuje. Sporo ludzi usiłuje ,,zabłysnąć,, nie mając zielonego pojęcia o tym jak brzmi sprzęt wpisany w sygnaturkę. Nie chcę tu wymieniać z nicka, ale miałem okazję się o tym przekonać przed trzema laty. Poza tym, wpisując sprzęt w sygnaturkę, bierze się odpowiedzialnośc za to co się o nim napisało. Czasem są to zwykłe bajki. Dlatego jestem ZA likwidacją możliwości wpisywania sprzętu w stopkę. No, ale to jest, jak zwykle, wyłącznie moje zdanie, bo mnie niewiele obchodzi co kto ma. Liczy się co ma do powiedzenia i czy ma to sens. Edytowano 28 grudnia 2024 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 (edytowany) 17 minut temu, Rega napisał: W sygnaturkę można wpisać wszystko. Nikt tego nie weryfikuje. Sporo ludzi usiłuje ,,zabłysnąć,, nie mając zielonego pojęcia o tym jak brzmi sprzęt wpisany w sygnaturkę. Nie chcę tu wymieniać z nicka, ale miałem okazję się o tym przekonać przed trzema laty. Poza tym, wpisując sprzęt w sygnaturkę, bierze się odpowiedzialnośc za to co się o nim napisało. Czasem są to zwykłe bajki. Dlatego jestem ZA likwidacją możliwości wpisywania sprzętu w stopkę. No, ale to jest, jak zwykle, wyłącznie moje zdanie, bo mnie niewiele obchodzi co kto ma. Liczy się co ma do powiedzenia i czy ma to sens. Romek, jeśli ktoś tak robi jak napisałeś, to tylko po to by zabłysnąć, ale jest to słabe. Można dość szybko zweryfikować. Myślę, że nie mnie miałeś na myśli 😉 Na tym forum są osoby i chyba Ty również widziałeś zdjęcia mojego systemu, zatem ja biorę pełna odpowiedzialność za swoją sygnaturkę. Szkoda, że nie chcesz napisać nicku, bo myślę, że warto takie zagrywki piętnować, wtedy byśmy wiedzieli kto jest "nobody", a kto "gracz" 🤭 Musisz natenczas pomęczyć się z moją sygnaturką, chyba że skorzystasz z opcji wyłączenia sygnaturek u mnie lub wszystkich jak pokazałem wcześnie. Edytowano 28 grudnia 2024 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 Sygnaturka, ale z rozwijanego menu, to by bylo cos! Zebym scrollowac tyle nie musial, a mogl poczytac. Po co wylaczac od razu? 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 Możesz wyłączyć u mnie, nie będziesz musiał scrollować 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 29 minut temu, Rega napisał: W sygnaturkę można wpisać wszystko. Nikt tego nie weryfikuje Zycie zweryfikuje 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 Szkoda gadać ☹️ 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 14 minut temu, Mikelas76 napisał: Zycie zweryfikuje 😉 Czemu życie? 8 minut temu, RLC2 napisał: Szkoda gadać ☹️ Jedna sygnaturka, a tyle radochy. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Jedna sygnaturka, a tyle radochy. Mi nie o sygnaturkę chodziło... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 (edytowany) O sygnaturkę nie, o wpisy raczej...😉 Bez niej myślę, że było by dziś nudniej na forum.🤭 Uwielbiam wstawiać te emotki na końcu zdania, po to są by ich używać 😆😆😆 Edytowano 28 grudnia 2024 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 @DiBatonio sygnaturka już jest, ruch na forum, wpisów w temacie "Wasze systemy" też już nie brakuje to teraz czekamy tylko na jakieś zdjęcie, które to wszystko zaprezentuje 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 1 minutę temu, ferszcik napisał: @DiBatonio sygnaturka już jest, ruch na forum, wpisów w temacie "Wasze systemy" też już nie brakuje to teraz czekamy tylko na jakieś zdjęcie, które to wszystko zaprezentuje Nie wrzucam zdjęć, kto miał zobaczyć, kto miał posłuchać ten wie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 Cha Cha Cha czyli życie nie zweryfikuje 😁🤪 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 19 minut temu, RLC2 napisał: Cha Cha Cha czyli życie nie zweryfikuje 😁🤪 Ha ha ha, czyli musisz obejść się smakiem. Nie życie zweryfikowało, tylko kilku kolegów z tego forum, dwóch osobiście 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 Żeście się przyczepili. Choć jak ktoś wypisuje w sygnaturce, w jakich majtkach słucha w środę a w jakich w niedzielę, to faktycznie przesada;) 1 godzinę temu, no_i_fajnie napisał: Sygnaturka, ale z rozwijanego menu, to by bylo cos! Zebym scrollowac tyle nie musial, a mogl poczytac. Po co wylaczac od razu? Super pomysł! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 1 minutę temu, tomasz1w napisał: Żeście się przyczepili. Choć jak ktoś wypisuje w sygnaturce, w jakich majtkach słucha w środę a w jakich w niedzielę, to faktycznie przesada;) No powiem Tobie, że już nieraz widziałem zdjęcia ze skarpetkami na pierwszym planie, prawie zawsze tymi samymi 😆😆😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 (edytowany) 17 minut temu, DiBatonio napisał: No powiem Tobie, że już nieraz widziałem zdjęcia ze skarpetkami na pierwszym planie, prawie zawsze tymi samymi 😆😆😆 Kadrowanie trudna rzecz;) Ileż razy widziałem ogłoszenia ze sprzętem okraszone estetycznie dyskusyjnym widokiem stóp właściciela... Edytowano 28 grudnia 2024 przez tomasz1w 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 (edytowany) 5 godzin temu, Mikelas76 napisał: A ja bym stopki zostawil. Ba, ja bym zrobil je jako wymog. Przynajmniej na biezaco by sie weryfikowalo czy rozmawia sie z doswiadczonym graczem na zblizonym czy nie poziomie. Absolutnie się pod tym podpisuję! Ja na przykład jestem dobrym graczem w bierki. Wierzcie, lub nie. A tak serio, to stopki są OK, jeśli ktoś ma chęć napisać. Nie trzeba pytać "z czym ci to gra". Edytowano 28 grudnia 2024 przez Grzesiek202 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 1 minutę temu, Grzesiek202 napisał: Absolutnie się pod tym podpisuję! Ja na przykład jestem dobry w bierki. Wierzcie, lub nie. To dopisz je do Magnatów i Denonów 🤭 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 10 minut temu, DiBatonio napisał: Ha ha ha, czyli musisz obejść się smakiem. Cha Cha Cha ja nie prosiłem o zdjęcia Twojego systemu audio. Mam inne ciekawsze zajęcia by miło spędzać czas!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 8 minut temu, DiBatonio napisał: To dopisz je do Magnatów i Denonów 🤭 Magnat, Denon - furory tu nie zrobię. Ale Ty to wiesz 🙂. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 4 minuty temu, RLC2 napisał: Cha Cha Cha ja nie prosiłem o zdjęcia Twojego systemu audio. Mam inne ciekawsze zajęcia by miło spędzać czas!!!! Cha Cha Cha (czyt. cza cza cza) 😂 Na przykład pisać na forum 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 Nie rozumiem, dlaczego ktos pisze cos takiego, a ktos inny sie pod tym podpisuje. 10 minut temu, Grzesiek202 napisał: A ja bym stopki zostawil. Ba, ja bym zrobil je jako wymog. Przynajmniej na biezaco by sie weryfikowalo czy rozmawia sie z doswiadczonym graczem na zblizonym czy nie poziomie. Przeciez nie trzeba miec swojego sprzetu w domu, zeby byc doswiadczonym graczem, albo chociaz zblizonym do Was, Panowie, przynajmniej niektorzy. Jest na to przykladow sporo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 (edytowany) W przerwach piszę ponieważ szukam nowych kolumn do swojego malutkiego systemiku. Już chyba wystarczy tego OT ten wątek jest o czymś innym jak twoja sygnaturka prawda!!!! Więc kończę... 5 minut temu, DiBatonio napisał: Na przykład pisać na forum 🤭 Edytowano 28 grudnia 2024 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 2 minuty temu, Grzesiek202 napisał: Magnat, Denon - furory tu nie zrobię. Ale Ty to wiesz 🙂. A Ty jesteś na forum po to, żeby robić furorę, czy inna karierę? Magnata nigdy nie miałem i Denona również, nie wiem jak to gra. Ale ktoś tu chciał klasyfikować sprzęty na bieda systemy i bogol systemy 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 28 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2024 1 minutę temu, no_i_fajnie napisał: Nie rozumiem, dlaczego ktos pisze cos takiego, a ktos inny sie pod tym podpisuje. Ironia - (z wikipedii): sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts