Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, michaudio napisał:

U mnie to samo, każdy z trzech pieców gra inaczej

Podpisuję się pod tym cytatem.

Inność grania jest niewielka. 2A3 słychać pudło i więcej pogłosu. Jakby „krawędzie” drgały, lekkie trzęsienie ziemi. 211 także to samo słychać, ale już minimalnie upraszczają, upłynniają. 
Bez gorzały barwa ta sama.

Inność poświaty lamp znaczna. 2 waty kontra 20. W ciągu dnia można zatem przy jednej poszaleć.

Trzeci, d klasowy. Estradowy. Jak frytki bez soli. Czasem jestem głodny. Zjem i podziękuję. 

Napisano (edytowany)
22 minuty temu, AudioTube napisał:

2 waty kontra 20.

U mnie lampy 9W (SE) przeciw 28 W (PP) w lampach i 55W przeciw 90W przeciw 120W w tranzystorach. Różnice brzmienia znaczące , nawet dla niedosłyszących. Musze porozsyłać noty protestacyjne do Włoch, Japonii, USA i Norwegii. No, jak oni mogą tak źle konstruować te wzmacniacze! Będzie dym ogólnoświatowy. A z Grześkiem ( @Audio Autonomy),projektantem i wykonawcą mojego SE, to już porozmawiam sobie osobiście. Niech tylko zjawi się w mojej piwnicy to ..... sprawdzimy barek:) Może wtedy jednak zagrają jednakowo:) @Kraft - Jarek - dołączysz? Drogę znasz, a trochę się ostatnio zmieniło. 

Edytowano przez Rega