rafal735r #651 Napisano 20 grudnia 2014 Nie wiem czy na temat, ale wkoncu częśc mojego systemu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #652 Napisano 20 grudnia 2014 Faktycznie jest się czym pochwalić.Imponująca i sensowna konstrukcja dual mono.Osobiście wolę transformatory toroidalne.Mają mniejsze spadki napięć pod obciążeniem i są sprawniejsze.Ja zamiast kupować jakieś elementy pośrednie kątowe do podłączenia wzmacniacza odsunął bym szafkę od ściany i zrobił jakąś podstawę do niego, jeśli wystawał by wtedy nogami poza obrys szafki z tyłu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #653 Napisano 20 grudnia 2014 Normalnie sie miesci, ale jest dziura za szafka. A co mi te przjsciowki szkodza. Normalne wtyki z pozlacanego mosiadzu jak 99% na rynku, nawet tych audiofilskich. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #654 Napisano 20 grudnia 2014 A to Ty dziur nie lubisz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ribondeal #655 Napisano 20 grudnia 2014 Środek wygląda prawie jak u mnie , no prawie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #656 Napisano 20 grudnia 2014 Wygląda naprawdę nieźle Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #657 Napisano 20 grudnia 2014 Cytat Środek wygląda prawie jak u mnie , no prawie [attachment=5007:NAD_C375..._wnetrze.jpg] Przy czym moj kosztował 3 razy mniej Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loco50 #658 Napisano 20 grudnia 2014 Przeprasza za wtręt i offtop,ale żadne BeeMWe,żaden Saab czy Volvo nawet z turbo. Mitsubishi Evo X (chociaż fani evo mówią,że to krowa)- zapraszam na przejażdżkę z emocjami .I już więcej się nie wcinam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ribondeal #659 Napisano 20 grudnia 2014 Kolego loco50, my tu jesteśmy z gangu Kowalskiego nie tak jak Ty z gangu Kulczyka .Evo to ciachnę jak w Totka wygram . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
loco50 #660 Napisano 20 grudnia 2014 No nie boże broń.Ja też nie od Kulczyka.Ale na jazdę eveliną zapraszam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ribondeal #661 Napisano 20 grudnia 2014 Mam słabe serce już ale serdeczne dzięki za zaproszenie . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #662 Napisano 20 grudnia 2014 Rafał te DXy w Twoich 905-tkach wyglądają mi na jakieś skrzyżowanie z Scan Speak Revelator D2904-710002 1k/sztJakie można spotkać w kolumnach np. Hansen Audio. Tam jest spory magnes neodymowy po zewnętrznej stronie cewki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #663 Napisano 20 grudnia 2014 Kazdy ma swoje widzimisie. Ja jak bym mial siano to na codzien tylko M5, zadne tam Evo czy inne Imprezy. Cytat Rafał te DXy w Twoich 905-tkach wyglądają mi na jakieś skrzyżowanie z Scan Speak Revelator D2904-710002 1k/sztJakie można spotkać w kolumnach np. Hansen Audio. Tam jest spory magnes neodymowy po zewnętrznej stronie cewki. Ja nie wiem. Mam taki zapasowy glosnik w szufladzie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #664 Napisano 20 grudnia 2014 Po prostu wygląda na to że to jest jednak lepszy głośnik od standardowego DXa .Bywa i tak że wersje dla jakiegoś producenta głośników różnią się np. tym że mają nieznacznie inną impedancją (np. 20%)To sprawia że jest już inny. Ani lepszy, ani gorszy.A ich fronty są z tworzywa czy z metalu ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #665 Napisano 20 grudnia 2014 Normalny MDF z 28mm pokryty takim dziwnym laminatem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #666 Napisano 20 grudnia 2014 Chodziło mi o fronty tych głośników wysokotonowych z zewnątrz nie widać jakie ładne są w nich głośnikinie sądziłem że w avatarze masz głośnik ze swoich kolumn Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #667 Napisano 20 grudnia 2014 Aluminium chyba. Reszta tez, kosze sa odlewane z aluminium. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #668 Napisano 24 grudnia 2014 Obiecalem wkleic foto przesadnej głębokości tego pieca, dla zobrazowania, szafka ma 40cm głębokości: Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktd #669 Napisano 24 grudnia 2014 Rafał a co to klocek.Denon jakiś? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #670 Napisano 24 grudnia 2014 Tak, PMA-2000R, wyżej wspominałem . Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktd #671 Napisano 28 grudnia 2014 To jak tam odsłuchy ?Jak się ma do Pma-1520? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafal735r #672 Napisano 28 grudnia 2014 Super, w sumie wszytko na plus. Wysokie dzwieczne, separacja dzwiekow, bas z wykopem, ale nie mulący się. Szukam obecnie jakiegos DACa, najlepiej uzywke. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #673 Napisano 28 grudnia 2014 Dzięki temu wzmacniaczowi docenisz chyba bardziej jakość głośników wysokotonowych w swoich Magnatach. A bliżej im do Scanspeaków jakie można znaleźć np. w kolumnach Hansen Audio niż do zwykłych DX-ów. Założyciel firmy Hansen Audio uważa Skanspeaki których uzywa za najlepsze głośniki wysokotonowe na świecie Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pat_sy #674 Napisano 11 stycznia 2015 Witam.Mój wzmacniacz to ONKYO A 8850, który napędza MAGNATY QUANTUM 655.Do tego CD DX-6850 i ONKYO T-4970.Słuchamy po trochu wszystkiego. Gra mi to w pokoku z aneksem ok.29m2.To mój w sumie mowy nabytek i jestem nim oszołomiony, bo wcześniej było tragicznie.Technics SU-V500 i ALTUS 140 do tego jakieś nędzne DVD. Różnica w jakości tych dwuch zestawów to przepaść, moim zdaniem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #675 Napisano 11 stycznia 2015 Cytat To mój w sumie mowy nabytek i jestem nim oszołomiony, bo wcześniej było tragicznie.Technics SU-V500 i ALTUS 140 Altusy ponoć są najlepsze na świecie ( w każdej kategorii cenowej), a tu taki wniosek i tekst Może dopisz z dwa zdania, dla zagubionych owieczek, co się poprawiło ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach