Radi73 Napisano 29 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2012 O ,,Black Symphony" wspaniałej oraz perfekcyjnej kapeli Within Temptation, choć mocno lakoniecznie napisał już Adamc, ja tylko dodam że dynamit to faktycznie jest Mi udało się dorwać w sklepie nie dla idiotów wersję 2DVD+2CD - w dwóch pierwszych mamy ścieżkę dts 96/24!!! Miodzio dla audiofilskich uszu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2012 Radigratulacje - zdaje się, że masz dobrą rękę do okazyjnych zakupów. Ja na spokojnie czaję się na Queenów - na razie ponownie pożyczyłem od koleżanki oba sety hitów Q i czekam na wolnych parę godzin (bez rodzinki w mieszkaniu).Chwila spokoju - bezcenna Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 31 marca 2013 Udostępnij Napisano 31 marca 2013 Dawno nie kupowałem nic na DVD... Tym razem skusiłem się na klasykę i nabyłem zapis koncertu André Rieu - Ich hab mein Herz in Heidelberg verloren. Kupiłem ze względu na występ Franka Steijnsa i jego kuranty, a w zasadzie z powodu braku płyty CD. Choć koncert jest miejscami mocno kiczowaty, nie żałuję wydanych pieniędzy. Z Rieu występowała też australijska śpiewaczka z holenderskimi korzeniami, Mirusia Louwerse. Polecam ją wszystkim fanom Sary Brightman (a TU próbka jej umiejętności) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 7 kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2013 Dzisiaj wczesnopopołudniowe uderzenie rocka "CELEBRATION DAY" LED ZEPPELIN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 3 listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2013 Fantastyczny koncert Beth Hart na DVDmikro fragmencik tu http://www.youtube.com/watch?v=tVHBKHW4yH8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandzior85 Napisano 3 listopada 2013 Udostępnij Napisano 3 listopada 2013 Cytat Na przykład tego na tego Queena się czaje już od pewnego czasu Niezły jest KISS Symphony chyba z Australii fragment Love Gunhttp://www.youtube.com/watch?v=r-4Z0J1w4Kg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 4 listopada 2013 Udostępnij Napisano 4 listopada 2013 Muzycznie i klimatycznie Pink Floyd in concert " Pulse"oraz The Cure "Trilogy" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts