muzyczny_gość Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 Cytat Mam pytanie techniczne ,coś takiego robi mi się gdy klikam na ikonki "Pożytecznej akcji cz.II" ,ale tylko gdy używam przegladarki Explorerprzy Mozilli mi się jeszcze nie zdarzyło.System operacyjny Vista. no i nie mów, że nie możesz tego rozszyfrować ??)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 FonoMaster - sorry, ale......gratulacje!!!!!!!!!!! NAJBARDZIEJ ZAGMATWANY POST NA FORUM. A tak na poważnie - co dokładnie sie robi? Wyświetla sie ten podany tekst? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 Czasem się wyswietla a czasem nie a dlaczego tak jest nie wie nikt .Nawet mój kolega programista informatyk ,w pierwszym odruchu myślał,że brakuje mi czegos tam w przegladarkach ,ale po odinstalowaniui zainstalowaniu od nowa ..................to samo .Moja diagnoza to .....................................Vista ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2009 Od paru dni u góry strony mamy dość hmmmm... "konkretną zajętość" miejsca - czyli sugestię by się zarejestrować.Jak dla mnie jest dość męczące, bo zazwyczaj wpadam tylko na parę minut na Forum by przejrzeć świeże posty i trochę mi to przeszkadza Czy jest to wersja testowa i Admin czeka na nasze reakcje? Bo mam nadzieję, że nie jest to na stałe ... Fono_MasterA którego Explorera masz u siebie "zavistowanego"? Dzieje się takie paskudztwo na każdym linku do "charytatywnego klikania"? Jak wywołujesz link - dajesz "otwórz w nowym okienku" czy korzystasz z lewego przycisku mysiastej?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 26 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2009 A ja co olany? Co z tym zdjęciem, którego nie mogę wkleić!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 26 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2009 Radi73 - moze cenzura nie pozwala??? Powinno byc dosc latwo - wchodzisz w profil - ustawienia - zdjecie uzytkownika (Twöj obrazek) - przeszukujesz nosnik i wrzucasz. Maksymalny rozmiar 150x150 i 50k (gif/jpg/jpeg/png).Nie mialem zadnych problemöw, jednak zdjecie przed wklejeniem musialem baaaaaaaaaaaardzo zmniejszyc, zeby w ogöle moglo zostac zeskalowane.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 27 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2009 Przyłączam się do pytania RoRo o ten pasek do rejestracji. Jest on na tyle duży, że aż męczący, czy nie mam możliwości usunięcia go, albo zmiany jego rozmiarów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 27 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2009 pacio94 - przeciez tego paska nie trzeba uzywac. czy uzywasz za kazdym razem??? U mnie sie w ogöle nie pojawia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 28 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2009 Problem w tym, że ramka ginie po logowaniu i jeśli logowałbym się automatycznie to nie byłoby problemu, ale zapamiętywanie u mnie coś nie działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 lipca 2009 Witam RedakcjęCzy ktoś wie dlaczego nagle ramka forum jest zmniejszona ? Czy są dodawane jakieś opcje ? czy coś jest przekonstruowane ? Spine .. ;> to Twoja sprawka zapewne .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2009 Witaj Spine, podoba mi się pomysł z wyświetlaniem fragmentów najnowszych postów na głównej stronie Forum Audio Przy okazji - w tej chwili chyba najwięcej problemów ze spamem jest w rubryce GIEŁDA - KUPIĘ , a uspokoiło się na SPRZEDAM.Muzyczny_Gość zmiana ramki - no to wywąchałeś sprawę PozdrawiamPS. Czy dzisiaj rano (tak między 9 a 11) były problemy z serwerem www AUDIO, bo nie otwierały mi się strony ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2009 Tak mielismy problem do 12. Mozliwa jest jeszcze krotka przerwa w godzinach wieczornych. Fajnie, ze sie podoba, a spam..... ehhh. Bedziemy z nim walczyc Cytat Witaj Spine, podoba mi się pomysł z wyświetlaniem fragmentów najnowszych postów na głównej stronie Forum Audio Przy okazji - w tej chwili chyba najwięcej problemów ze spamem jest w rubryce GIEŁDA - KUPIĘ , a uspokoiło się na SPRZEDAM.Muzyczny_Gość zmiana ramki - no to wywąchałeś sprawę PozdrawiamPS. Czy dzisiaj rano (tak między 9 a 11) były problemy z serwerem www AUDIO, bo nie otwierały mi się strony ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2009 jak byśmy mogli jeszcze konkretnie banować to już w ogole by nam ułatwiło prace nad porządkiem na forum...edit: dość ważne dla Spinew chwili obecnej teksty zamieszone przez "Redakcja Audio" kompletnie sie nie odpalają... (godzina 22:15) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2009 ????? Jakis link? Co to znaczy ze sie nie odpalaja ? Cytat jak byśmy mogli jeszcze konkretnie banować to już w ogole by nam ułatwiło prace nad porządkiem na forum...edit: dość ważne dla Spinew chwili obecnej teksty zamieszone przez "Redakcja Audio" kompletnie sie nie odpalają... (godzina 22:15) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2009 W ramce w której jest opis.. Najczęściej czytane w ostatniej godzinienie działało wywołanie odnośnikaczyli w praktyce - klik .. w link i nie działo się nic (albo odpalała sie pusta biała strona) u mnie przeglądarka z silnikiem: Gecko/20090729 Firefox/3.5.2PS. Wygląda to tak: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 SpineCzy w związku z AudioShow 2009 (i kolejnymi ) jest przewidziana jakaś dodatkowa przestrzeń/pojemność na dysku na zdjęcia z tej imprezy?Jak jest to w tej chwili rozwiązane? Kiedyś było chyba łącznie 1MB na wszystko w ramach własnego konta po zalogowaniu ...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 W kwestii tej samej co zwykle - funkcja "pokaż cały temat na jednej stronie"Przypomnę wpis kolegi Spine ze stycznia bieżącego - 2009 r. Cytat Bądzcie twardzi a będzie Wam dane Takich obietnic mógłbym przytoczyć przynajmniej kilka, ale forum nie posiada funkcji "pokaż cały temat na jednej stronie", a mi nie chce się marnować czasu na wertowanie stron w ich poszukiwaniu ... Upłynęło dziesięć miesięcy - byliśmy twardzi - niemniej jest tak samo gównianie jak poprzednio, a towarzystwo odpowiedzialne nie kiwnęło palcem, co oznacza, że ma nasze błagania gdzieś, uznając pewnikiem, że jak się towarzystwo nie buntuje i nie wychodzi z kilofami na ulice - problemu nie ma!!!Ale chciałbym zauważyć, że problem nadal istnieje, a postawa strusia przystoi... strusiowi...Generalnie - bez odbioru. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 listopada 2009 Udostępnij Napisano 5 listopada 2009 Pisze pod presja Oli. Jest szansa na wiecej miejsca ;]. Bert - hmmmmm. jakby Ci to powiedziec. Zrobie. Jednak teraz mam duzo pracy. Zaraz wprowadzamy nowa wersje forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 5 listopada 2009 Udostępnij Napisano 5 listopada 2009 Obiecuję, że Spine będzie czuć od dzisiaj mój oddech na plecach. Będę go osaczać ze wszystkich stron, jednak przyznam, że pracą to jest on przywalony. Bert, nie złość się! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 listopada 2009 Udostępnij Napisano 5 listopada 2009 No to czekamy z niecierpliwością na nowości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 6 listopada 2009 Udostępnij Napisano 6 listopada 2009 Jak mawia prrzysłowie "Gdzie diabeł nie może, tam babę (znaczy się Olę ) pośle"!Zobaczymy, czy oddech Oli jest skuteczniejszy niż groźby i wyzwiska... Złość - jako że jesteśmy w wirtualnej rzeczywistości - była również wirtualna. Ale nie zmuszajcie, by się przerodziła w rzeczywistą! Spine!My rozumieć, my wszystko rozumieć...Oczywiście - bez obrazy, proszę! Pozdrowienia dla całej ekipy! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 listopada 2009 Udostępnij Napisano 6 listopada 2009 Mimo wszystko - osaczać biednego Administratora... to nie jest bezcenne! W dodatku czuć gorący oddech na placach - oj, będzie się działo! Spine - w imieniu moderatorów (a administratorów w innej dziedzinie - w realu) przyjmij moje wyrazy ublewania i solidarności! Tak przywalić człowieka (pracą i nie tylko), a do tego strzaszyć i poganiać... chodź lepiej na piwo, co się będziesz stresował Tym niemniej na obietnicę (co prawda nie była wyraźnie wyartykułowana, ale jednak...) większej ilosci miejsca na fotki to ja chętnie, więc znowu ktoś Cię będzie męczył (to nie była groźba, ale w razie czego znowu się przypomnę ). Ceirpliwy jestem, ale pamięć mam dobrą!PozdrawiamPS. Bert - jakoś nie widze Cię w tej niewirtulanej złosci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 6 listopada 2009 Udostępnij Napisano 6 listopada 2009 "Osaczać" to bardzo dobre słowo. Właśnie powiedziałam Spine, że nie dam mu żyć. Niedługo przekonamy się, czy baba rzeczywiście skuteczniejsza niż diabeł. Teraz mój honor w mej sile perswazji i rękach Admina Pozdrawiam:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 listopada 2009 Udostępnij Napisano 6 listopada 2009 eeeeee co do kobiety...to przecież...Babę zesłał Bóg Raz mu wyszedł taki cud. Babę zesłał Bóg Coś innego przecież mógł. Żeby dobrze zrobić wam. Żeby dobrze zrobić wam. Babę zesłał Pan ..śpiewała tak pewna Pani Renia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 listopada 2009 Udostępnij Napisano 6 listopada 2009 I to śpiewa od 20 lat!!!I właśnie wychodzi jej nowa, 10 płyta "Odjazd" ... w sam raz jako nowa płyta do wyboru do akcji "p. za p."Co Ty na to, Olu? Płyta ma się ukazać w listopadzie 2009 nakładem wydawnictwa QL MUSIC....]PozdrawiamPS. Jutro przejdę z wirtualności w real - jak przeżyję (mam taki zamiar), to będzie ciąg dalszy Jak drobna dziewczyna takie rzeczy wyczynia z RA, to co dopiero mówić o zwykłym modzie Ale chyba się jeszcze nie naraziłem za bardzo groźnemu (przecież z nie napiszę "strasznemu" ) Adminowi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts