Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
7 godzin temu, Grzesiek202 napisał:

Cóż, albumy Evy nie są jednak najlepiej zrealizowane.

Jak sam wiesz, za życia wydała niewiele, większość albumów zawiera różne dema, nieformalne sesje itp. zebrane po jej śmierci, żeby jak najwięcej z tego ocalić i udostępnić słuchaczom. Akurat ten koncert jest nagrany całkiem nieźle. W każdym razie u mnie brzmi przyjemnie, bo mój system lubi jasne realizacje z lat 90-tych. :)

Napisano
9 godzin temu, Dzik napisał:

Fascynujący film.

Jeszcze nie oglądałem, a Kubricka baaardzo lubię. Mechaniczna Pomarańcza, 2001: Odyseja Kosmiczna, Barry Lyndon, Ścieżki Chwały. Wszystkie te filmy to perły.

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, Artsky napisał:

Jeszcze nie kupiłem (czekam na dobrą okazję), więc też nie słuchałem w całości. Widzę, że John Frusciante powrócił, a producent, który schrzanił "The Getaway" poszedł precz. Czyli powinno być lepiej niż ostatnio. Jak im to wyszło - wrócili do formy?

Edytowano przez Rafał S
Napisano

Ten utwór zawsze nastraja mnie melanholijnie. Moze dlatego, że znam go tez z wykonania mojego niezyjącego już Kolegi, który przed kilkudziesięciu laty wprowadzał mnie w świat muzyki.

Napisano
25 minut temu, Rega napisał:

Ten utwór zawsze nastraja mnie melanholijnie. Moze dlatego, że znam go tez z wykonania mojego niezyjącego już Kolegi, który przed kilkudziesięciu laty wprowadzał mnie w świat muzyki.

A na wyjście z melancholii ;)