Amarok Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 A ja właśnie idę spać 😉, udanego dnia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 10 minut temu, Amarok napisał: A ja właśnie idę spać 😉, udanego dnia. Dobranoc, niech Ci się przyśnią jakieś dzikie babki 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 7 godzin temu, Grzesiek202 napisał: Cóż, albumy Evy nie są jednak najlepiej zrealizowane. Jak sam wiesz, za życia wydała niewiele, większość albumów zawiera różne dema, nieformalne sesje itp. zebrane po jej śmierci, żeby jak najwięcej z tego ocalić i udostępnić słuchaczom. Akurat ten koncert jest nagrany całkiem nieźle. W każdym razie u mnie brzmi przyjemnie, bo mój system lubi jasne realizacje z lat 90-tych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 4 godziny temu, J4Z napisał: Wstawać! ✊ Doooobra już wstaję 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Dobranoc, niech Ci się przyśnią jakieś dzikie babki 😆 Nic dzikiego się nie przyśniło, ale dzięki 😀. Zaraz do roboty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 39 minut temu, Amarok napisał: . Zaraz do roboty. A ja jeszcze 4,5 godzinki, i weekend 🥳 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 A dziś 20 rocznica fizycznego wydania jednej z moich ulubionych płyt. Polecam, naprawdę piękna rzecz. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Yankee_Hotel_Foxtrot 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 Na Spotify nie ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 Fascynujący film. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 27 minut temu, Dzik napisał: Fascynujący film. Zdecydowanie. I ten utwór jest genialny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazghul Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazghul Napisano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 4 godziny temu, Dzik napisał: Fascynujący film. Film? Teraz doczytałem ale znalazłem i coś dla siebie u jocelyn Piękne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 9 godzin temu, Dzik napisał: Fascynujący film. Jeszcze nie oglądałem, a Kubricka baaardzo lubię. Mechaniczna Pomarańcza, 2001: Odyseja Kosmiczna, Barry Lyndon, Ścieżki Chwały. Wszystkie te filmy to perły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 Coś tu się ostatnio mocno filmowo zrobiło To ja też coś zapodam. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 Ja polecę... https://tidal.com/browse/album/220483369 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 (edytowany) 2 godziny temu, Artsky napisał: Ja polecę... https://tidal.com/browse/album/220483369 Jeszcze nie kupiłem (czekam na dobrą okazję), więc też nie słuchałem w całości. Widzę, że John Frusciante powrócił, a producent, który schrzanił "The Getaway" poszedł precz. Czyli powinno być lepiej niż ostatnio. Jak im to wyszło - wrócili do formy? Edytowano 24 kwietnia 2022 przez Rafał S Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 Ten utwór zawsze nastraja mnie melanholijnie. Moze dlatego, że znam go tez z wykonania mojego niezyjącego już Kolegi, który przed kilkudziesięciu laty wprowadzał mnie w świat muzyki. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 25 minut temu, Rega napisał: Ten utwór zawsze nastraja mnie melanholijnie. Moze dlatego, że znam go tez z wykonania mojego niezyjącego już Kolegi, który przed kilkudziesięciu laty wprowadzał mnie w świat muzyki. A na wyjście z melancholii 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 To ja też coś polskiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 Na rozgrzewkę przed winylem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 Następna płyta Kaśki Krzak, chyba najpopularniejsza i najlepiej oceniana. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 Kiedyś namiętnie słuchałem punkrocka, The Exploited - moja ulubiona kapela z tamtego okresu. Czasem wracam do starych płyt, jest energia i bunt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 21 minut temu, Adi777 napisał: chyba najpopularniejsza i najlepiej oceniana. To jest 10/10 i jedna z najlepszych płyt w historii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 24 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2022 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts