coyote Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Ambient - Acid & IDM - Electronic Music Tidal https://tidal.com/browse/playlist/b8de863a-9b80-4901-8b86-167117659999 Spotify 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leoś Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Dnia 3.02.2025 o 19:16, fp74 napisał: Właśnie czytam biografię mojego ulubionego Carlosa Santany. Gdyby przyjechał do Polski, wybrałbym się nawet na drugi koniec kraju, pomimo, że już byłem na jego koncercie w Dolinie Charlotty odległej ode mnie o 10 km. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego (edytowany) 10 minut temu, MMarek napisał: byłem na jego koncercie w Dolinie Charlotty Pamiętasz może, z jakim składem wtedy przyjechał? Była z nim może Cindy Blackman-Santana? (Rewelacyjna perkusistka.) https://en.wikipedia.org/wiki/Cindy_Blackman_Santana Edytowano 6 lutego przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Rozpaliłem w kominku, za oknem prószy śnieg. Przyjemnie się słucha 😀 https://tidal.com/album/336356728 https://tidal.com/album/314099500 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego (edytowany) Składu po nazwiskach nie znam, ale jego żona Cindy była. Wyrózniała się na scenie tym, że była jedyną kobietą i urodą. Rafale, Ciebie nikt nie przebije w zapamiętywaniu składu zespołów. Edytowano 6 lutego przez MMarek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 6 minut temu, MMarek napisał: jego żona Cindy była. Wyróżniała się na scenie tym, że była jedyną kobietą i urodą. Marek, to nie jest tylko jego żona. To znakomita instrumentalistka, która potrafi wynieść na wyższy poziom różne zespoły, zarówno jazzowe, jak i rockowe. Widziałem w TV koncert Lenny Kravitza i Cindy była dla mnie gwiazdą. Perfekcyjne, zróżnicowane groovy i zdobienie podstawowej partii rytmicznej jazzującymi wtrętami. No i ta drapieżność, kiedy trzeba. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 24 minuty temu, Rafał S napisał: Marek, to nie jest tylko jego żona. To znakomita instrumentalistka, która potrafi wynieść na wyższy poziom różne zespoły, zarówno jazzowe, jak i rockowe. Widziałem w TV koncert Lenny Kravitza i Cindy była dla mnie gwiazdą. Perfekcyjne, zróżnicowane groovy i zdobienie podstawowej partii rytmicznej jazzującymi wtrętami. No i ta drapieżność, kiedy trzeba. Polecam... dla miłośników perkusji.... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Świetny album na wieczorne odsłuchy. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Chyba wyłącznie dla miłośników perkusji (płyta solo). Pan Rodrigo był tak miły, że udostępnił mi swoje pliki . Co prawda jest na Tidal i Spotify, ale nie na nośnikach fizycznych. Ja mam pliki z "autografem"...😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 lutego Udostępnij Napisano 7 lutego No, patrz pan i chłopakom stuknęło 45 latek w tym tygodniu… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 7 lutego Udostępnij Napisano 7 lutego 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 7 lutego Udostępnij Napisano 7 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego "...dziś nie kupuję gazet, ani sobie, ani żonie, by nikt się nie dowiedział, po której jestem stronie. Za dużo nie pytam, bo się boję odpowiedzi. Parę razy mnie zdziwili, moi byli już koledzy..."🙂 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego @Grzesiek202 Posłuchaj tego na swoich nowych Bowersach, najlepiej na Tidalu. Nie mam pojęcia czy ja juz pewnych dźwieków nie słysze lub inaczej definiuję dobre brzmienie, ale dla mnie jest to najlepsze co mozna usłyszeć z głośników. Wszelkie uwagi forumowiczów cenne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego Melduję odsłuchanie na Bowersach. Ładne. Bardzo przyjemny basik. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego Mroźno na zewnątrz, to i zimnego norweskiego jazzopopu posłucham… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego (edytowany) Dziś w pobliskiej galerii handlowej natknąłem się na giełdę plyt. No i taki plan na dzisiejsze popołudnie... wyszukane w skrzyni z opisem "Rock - rarytasy". Edytowano 8 lutego przez fp74 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego 5 godzin temu, MMarek napisał: Posłuchaj tego na swoich nowych Bowersach Marku, Stockfish + B&W. No jak to może brzmieć? Musisz się bardziej postarać żeby mnie zaskoczyć😄 Sprawdź u siebie to. Jest na Tidalu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 8 lutego Udostępnij Napisano 8 lutego 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts