Skocz do zawartości

Czego słuchasz??

karp

Recommended Posts

Dnia 3.02.2025 o 19:16, fp74 napisał:

ab67616d0000b273d9daf1ba77a24deb387838e5.jpg.19b886d3bcf82e516ef5784b92cb68ff.jpg

Właśnie czytam biografię mojego ulubionego Carlosa Santany. Gdyby przyjechał do Polski, wybrałbym się nawet na drugi koniec kraju, pomimo, że już byłem na jego koncercie w Dolinie Charlotty odległej ode mnie o 10 km.

6 minut temu, MMarek napisał:

jego żona Cindy była. Wyróżniała się na scenie tym, że była jedyną kobietą i urodą.

Marek, to nie jest tylko jego żona. To znakomita instrumentalistka, która potrafi wynieść na wyższy poziom różne zespoły, zarówno jazzowe, jak i rockowe. Widziałem w TV koncert Lenny Kravitza i Cindy była dla mnie gwiazdą. Perfekcyjne, zróżnicowane groovy i zdobienie podstawowej partii rytmicznej jazzującymi wtrętami. No i ta drapieżność, kiedy trzeba. :)

24 minuty temu, Rafał S napisał:

Marek, to nie jest tylko jego żona. To znakomita instrumentalistka, która potrafi wynieść na wyższy poziom różne zespoły, zarówno jazzowe, jak i rockowe. Widziałem w TV koncert Lenny Kravitza i Cindy była dla mnie gwiazdą. Perfekcyjne, zróżnicowane groovy i zdobienie podstawowej partii rytmicznej jazzującymi wtrętami. No i ta drapieżność, kiedy trzeba. :)

R-1327495-1209948531.jpg.4d288d5d5579c43a55e701af99d7c771.jpg

Polecam... dla miłośników perkusji....