Adi777 Napisano wczoraj o 16:39 Napisano wczoraj o 16:39 1 godzinę temu, fp74 napisał: Thom Yorke w każdym wcieleniu jest mile widziany. Cutouts jest niezły, ale znacznie bardziej przypadł mi do gustu album z 2022 🙂 Odpisz, cytując
fp74 Napisano wczoraj o 17:12 Napisano wczoraj o 17:12 Dzisiaj jestem daleko od Thoma Yorke'a 😆. Przegląd twórczości niejakiego Fruupp. Nazwa idiotyczna ale muzyka fajna. Odpisz, cytując
Adi777 Napisano wczoraj o 17:37 Napisano wczoraj o 17:37 11 minut temu, fp74 napisał: Dzisiaj jestem daleko od Thoma Yorke'a 😆. Przegląd twórczości niejakiego Fruupp. Nazwa idiotyczna ale muzyka fajna. Znam, słuchałem, ale tak dawno, że kompletnie nic nie pamiętam. Odpisz, cytując
fp74 Napisano wczoraj o 21:50 Napisano wczoraj o 21:50 4 godziny temu, Adi777 napisał: Znam, słuchałem, ale tak dawno, że kompletnie nic nie pamiętam. Ja mam tak z książkami i filmami - mogę czytać i oglądać jakby pierwszy raz, taki dzień świstaka. Ale z muzyką przeciwnie - jak raz zagrało, to już na zawsze między uszami zostaje. Odpisz, cytując
fp74 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Pani tu wymiata na hammondach 😲. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Hetfield zupełnie do siebie niepodobny 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts