misiekx Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Sipo napisał: Ladna kolekcja. A co, ja gorszy 😜 4 2 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, DiBatonio napisał: Bluesowo.... Pięknie nagrane. Nie znałem. Odpisz, cytując
Rega Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu A u mnie dziś troszeczkę Stinga. 6 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Lubię tak wybrzmiewającą trąbkę, fortepian i oczywiście bębenki Manu Katche. Z dzisiejszej nocy...😉 https://open.qobuz.com/album/qfag08gx6icea Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Profi Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu U mnie dziś "BINAURAL DAY" 😊Słuchaweczki, kawunia i kilka płyt CD Spośród nich prawdziwą perełką jest dla mnie album 'Explorations In Space And Time' - kawał solidnej muzyki perkusyjnej. Ilez tu smaczków 🥰 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mam kilka w plikach Hi-Res z HDTracks, a na pewno tą ostatnią. Ale również Lenny White i CC Coletti, David Chesky. Binauralne plyty są spoko dla słuchawek, ale przez głośniki średnio mi to leży. Odpisz, cytując
Profi Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu 11 minut temu, DiBatonio napisał: Binauralne plyty są spoko dla słuchawek, ale przez głośniki średnio mi to leży. Zgadzam się, dlatego napisałem "słuchaweczki". Poza tym na dworze mróz, a uszy trza grzać 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu 6 godzin temu, misiekx napisał: A co, ja gorszy 😜 Ostatnich pięciu płyt studyjnych nie da się słuchać, ale to tylko moje zdanie 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts