misiekx Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, Sipo napisał: Ladna kolekcja. A co, ja gorszy 😜 4 2 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, DiBatonio napisał: Bluesowo.... Pięknie nagrane. Nie znałem. Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu A u mnie dziś troszeczkę Stinga. 6 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Lubię tak wybrzmiewającą trąbkę, fortepian i oczywiście bębenki Manu Katche. Z dzisiejszej nocy...😉 https://open.qobuz.com/album/qfag08gx6icea Edytowano 2 godziny temu przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując
Profi Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu U mnie dziś "BINAURAL DAY" 😊Słuchaweczki, kawunia i kilka płyt CD Spośród nich prawdziwą perełką jest dla mnie album 'Explorations In Space And Time' - kawał solidnej muzyki perkusyjnej. Ilez tu smaczków 🥰 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Mam kilka w plikach Hi-Res z HDTracks, a na pewno tą ostatnią. Ale również Lenny White i CC Coletti, David Chesky. Binauralne plyty są spoko dla słuchawek, ale przez głośniki średnio mi to leży. Odpisz, cytując
Profi Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, DiBatonio napisał: Binauralne plyty są spoko dla słuchawek, ale przez głośniki średnio mi to leży. Zgadzam się, dlatego napisałem "słuchaweczki". Poza tym na dworze mróz, a uszy trza grzać 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, misiekx napisał: A co, ja gorszy 😜 Ostatnich pięciu płyt studyjnych nie da się słuchać, ale to tylko moje zdanie 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts