Kubakk Napisano 17 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2018 Ostatnio na takie wspominki mnie wzięło , lata 90-te kaliber44 , ten bit , te głosy - szczególnie w utworze Moja obawa (bądź a klęknę) Yoka daje popis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2018 Dnia 13.01.2018 o 18:25, audiowit napisał: Bylbym wdzięczny gdyby ktoś znalazł mi płyty (nie mp3) Kalya Scintilla. Nie mogę nigdzie w Polsce namierzyć, a muzyka niszowa, australijska. Bardzo ciekawa muzyka. wydaje mi się jednak że na CD nie jest dostępna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2018 No właśnie nie mogę znaleźć. Myślę, ze jest ale w australii. Mp3 są za słabe, nie majà tej dynamiki potrzebnej do tej muzy. A słuchałeś Microbit? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2018 Na swojej stronie teoretycznie oferuje FLAKI 3 minuty temu, audiowit napisał: A słuchałeś Microbit? yyy raczej nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2018 To posłuchaj. Polskie wydawnictwo. Pewnie znajdziezz na yt. Wejdę na ich stronę i najwyżej sciagnę flac... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2018 Open Ancient Eyes - można podobno na winylu kupić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 21 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2018 Ehhh te vinyle. Coraz bardziej mnie kuszą... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2018 Płyta Listen to the trees przypomina mi trochę twórczość Jakuba Żaka 1 minutę temu, audiowit napisał: Ehhh te vinyle. Coraz bardziej mnie kuszą... To musisz się spieszyc bo podobno zostało tylko 69 sztuk płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2018 30 minut temu, audiowit napisał: No właśnie nie mogę znaleźć. Myślę, ze jest ale w australii. Mp3 są za słabe, nie majà tej dynamiki potrzebnej do tej muzy. A słuchałeś Microbit? http://tparser.org/Kalya-Scintilla-FLAC tego szukasz ? btw dobra www by coś ściągnąć - ruscy mają wiele a transfery szybkie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2018 Wolałbym ściągnąć jednak z ich oficjalnej strony. Z różnych powodów...lub płytę oryginalną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 22 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2018 (edytowany) 10 godzin temu, Kubakk napisał: http://tparser.org/Kalya-Scintilla-FLAC tego szukasz ? btw dobra www by coś ściągnąć - ruscy mają wiele a transfery szybkie Nie ma sie co potem dziwić że jesteśmy w rejonie który jest klasyfikowany jako gorszy. Edytowano 22 stycznia 2018 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 22 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2018 (edytowany) Matthew Halsall and The Gondwana Orchestra (ft Josephine Oniyama) - Only A Woman z płyty Into Forever (2015) Edytowano 22 stycznia 2018 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2018 https://kalyascintilla.bandcamp.com/album/open-ancient-eyes Klikasz buy digital album wpisaujesz sumę która uważasz i masz dostęp do FLAC / WAV/ MP3 ityle Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2018 Standard Henrego Manciniego "Lujon" we wspaniałej interpretacji Johnniego Hartmana. Nagranie pochodzi z płyty Hartmana "The Voice That Is" z 1964 r. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 24 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2018 Phil Anselmo - ktos go jeszcze pamieta ? Pantera ? Moze ostatnio niebardzo lubiany porzez media i pewnie fanoiw tez za jego zachowanie, ale to inna historia..... Wydal nowy album, bardzo ciekawy muzycznie, mysle ze warto posluchac.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 27 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2018 (edytowany) Ostatnio nowej płyty mikromusic słucham - polecam jeśli ktoś coś odsłuchuje , ciekawe granie , wokalistka wg mnie wybitna Edytowano 27 stycznia 2018 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 30 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2018 Faktycznie ciekawy ten (ta) Micromusic, poświęcę więcej czasu na ich twórczość. U mnie z kolei klimaty elektroniczne z Litwy - Vejopatis. Na razie dwa albumy: "Anafielas" i "Medziu Aidai" https://www.youtube.com/watch?v=ladY1Efwfp4 https://www.youtube.com/watch?v=qsNKGqJzxeg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 (edytowany) Cześć Profi. Dawno Cię nie było. A szkoda :). Podpowiem Ci, że w zaprzyjażnionym sklepie plytowym sprzedawca mowił, że zawzze jak włączał tą płytę to ktoś kto był w sklepie to kupował. Ostatnio trochę zaopatrzylem się w elektronikę wyższych lotów. Na chwilę obecną polecę Ci LCD soundsystem. Ale pewnie znasz Edytowano 31 stycznia 2018 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 31 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2018 (edytowany) Troche z innej beczki ale jak dla mnie baredzo dobra plyta, swietna pod wzgledem muzycznym jak i pressing jest super. Polecam - oczywiscie na vinylu L'Entourloop – Le Savoir Faire Edytowano 31 stycznia 2018 przez eryk2kartman Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 lutego 2018 A ja polecam tego gościa : https://www.adambenezra.com/?v=9b7d173b068d Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 lutego 2018 zapowiedź 2 sezonu , w fajnym stylu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 lutego 2018 Udostępnij Napisano 6 lutego 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryk2kartman Napisano 7 lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 lutego 2018 Taki Klasyk dzisiaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 lutego 2018 Udostępnij Napisano 7 lutego 2018 (edytowany) Selah Sue - płyta z 2011 , a kawałek poniżej bit przypomina mi eminema (stan) + coś do 007 (alicia keys ?) - i ta gitara basowa ... Edytowano 7 lutego 2018 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 11 lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 lutego 2018 Jako, że dziś niedziela.... Ten kawałek dedykuję tym, którzy lubią oglądać romantyczne, piękne widoki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts