Inferno Napisano 7 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2019 27 minut temu, JohnDoe napisał: Khruangbin Znalazłem tez fajna playliste psychodelic na Spotify z nimi 🙂 lubię ten wątek sporo ciekawej muzyki wyłapuje 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2019 Ciekawa muzyka 🙂 jest też na Tidal i innych. Ale YT też nawet jakość spoko. Fajna ta pani na basie 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2019 Dla mnie to najciekawszy wątek 1 godzinę temu, JohnDoe napisał: Khruangbin. Tajski funk, Irański pop, i coś tam jeszcze hehe 🙃 Ciekawe brzmienia. https://www.youtube.com/watch?v=q4xKvHANqjk jestem za Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2019 Khruangbin. Dobry klimat. I w ogóle ciekawy pomysł na muzykę 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2019 (edytowany) 13 godzin temu, JohnDoe napisał: Khruangbin. Tajski funk, Irański pop, i coś tam jeszcze hehe 🙃 Ciekawe brzmienia. https://www.youtube.com/watch?v=q4xKvHANqjk Jakby na jakimś weselu przygrywali Gitarzysta na stałe przypięty ma stroik albo kapodaster , i wygląda jak Michał Szpak muzyka fajna by się zrelaksować Edytowano 8 kwietnia 2019 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2019 Chromatics - Camera (2018) , przyjemne syntezatory , można by rzec niektóre utwory to klimat twin peaks gdyby nie to iż jeden z kawałków (shadow) został użyty w soundtracku twin peaks @2017 Polecam sprawdzić czy Wam podpasuje , dla mnie extra klimacik 80/90 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2019 Niestety dopiero jutro ale taka dostawa... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 7 godzin temu, degsterr napisał: Sexofon Saxofon saxofonem, ale wokal Anette! London Grammar mam na vinylu też super, polecam 🙂 Tylko uważaj na „abordaż”...🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 A może znacie coś z podobnym wokalem takiego spokojnego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Ja polecam Nilsa Lofgrena album nagrany LIVE Sara K (gitara robi robotę) i wiele wiele innych , poszukaj na spotify Osobiście lubię takie aranżacje bo na mej lampie brzmi to niewiarygodnie , jakbym był na koncercie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 (edytowany) 6 godzin temu, Kubakk napisał: wiele wiele innych , poszukaj na spotify Ale to właśnie taki wątek słuchasz chwalisz się, nie wiesz to pytasz... a na Spotify kilkanaście czy kilkadziesiąt milionów utworów ciężko przesłuchać wszystko, życia nie starczy 😉 Teraz sprawdziłem ponad 35 milionów piosenek. Zakładając że średnio 2 min każda to jakieś 130 lat słuchania👍 Edytowano 11 kwietnia 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikoo Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 2 godziny temu, Inferno napisał: A może znacie coś z podobnym wokalem takiego spokojnego? Nie wiem, czy do końca z podobnym i czy wystarczająco (lub za bardzo) spokojne, ale jeśli nie znasz to sprawdź: Elisabeth Karsten, Melody Gardot, Sara Gazarek, Jennifer Warnes, Kari Bremnes, Viktoria Tolstoy, Madeleine Peyroux, Agnes Obel. Może któraś z Pań Ci podpasuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Inferno z całego serca polecam Agnes Obel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 31 minut temu, audiowit napisał: Inferno z całego serca polecam Agnes Obel. Ja na nią zwróciłem uwagę odsłuchując soundtrack z serialu DARK daje radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 4 godziny temu, mikoo napisał: Elisabeth Karsten, 4 godziny temu, audiowit napisał: Inferno z całego serca polecam Agnes Obel. Obie Panie super! Słucham dalej...😊 dzięki Ta piosenka rozwala system Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2019 @Infernoto fajniejsze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2019 Polecam wyszukać w TIDAL’u piosenek z tytułem Get Lucky i posłuchac wariacji na temat tej piosenki. Można znaleźć wersje kołysanka, instrumentalna, reggae, rock, wolno szybko itd... fajna zabawa a sam utwór zacny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2019 Z nowszych to ja lubię : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2019 1 godzinę temu, Inferno napisał: Polecam wyszukać w TIDAL’u piosenek z tytułem Get Lucky i posłuchac wariacji na temat tej piosenki. Można znaleźć wersje kołysanka, instrumentalna, reggae, rock, wolno szybko itd... fajna zabawa a sam utwór zacny TIDAL działa tak jak SPOTIFY iż można przez PC-ta puścić via dac ? Bo u mnie nie znajduje takiej opcji tylko telefon , i jakiś airplay do ampli KD ... więc lipnie PS: get lucky mam na winylu , chociaż wolę opowiastkę Morodera z jego starym bitem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2019 (edytowany) Dnia 6.04.2019 o 17:29, Kubakk napisał: Billie Eilish nowy album When We all fall asleep,Where do We go ? bardzo ciekawe aranżacje , a utwór bad guy przy 1/3 volume 9W lampy powoduje wibracje szyb polecam posłuchać Yamaha sobie z tym nie radzi albo moze kolumny Melodiki😂.Drzwi od szafy zaczely wibrowac😂.......W sumie niemal cala plyta dolem miazdzy...... Edytowano 13 kwietnia 2019 przez T Z6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2019 zaczęło mi się toto podobać - tylko trza głośniej puścić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 13 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2019 U mnie kolejna ciekawa płyta za 50 groszy 😀. Tym razem klasyka. Dzieła kompozytorów pochodzących z Malty. Album czy też raczej składanka "Discover Malta" (LINK) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 14 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2019 (edytowany) 14 godzin temu, Kubakk napisał: TIDAL działa tak jak SPOTIFY iż można przez PC-ta puścić via dac ? No tak działa podobnie, wszystkie te portale streamingowe to prawie to samo. Ale Spotify tez może być, ja z tym TIDAL’em tylko dlatego że Cyrus Spotify nie odtwarza. 😁 Edytowano 14 kwietnia 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 14 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2019 Dziś tak trochę akustycznie Kina daje radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2019 Odgrzewane kotlety...w wersji niby bardziej nowoczesnej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts