Kubakk Napisano 25 maja 2019 Udostępnij Napisano 25 maja 2019 Maclemore & Ryan Lewis , od 1 utworu mega basik ,aż głowa boli a jedynie 62dB z 1m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 29 maja 2019 Udostępnij Napisano 29 maja 2019 Fajne granie Zasłyszane dzisiaj w radio ChiliZet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 maja 2019 Udostępnij Napisano 29 maja 2019 Rhye - to ostatnio słuchałem, utwór Needed. Byłem przekonany że to śpiewa kobieta, zasugerowany chyba okładką płyty, hehe. Ale potem zobaczyłem na YT faceta w takim sweterku z lisem i padłem 😂 Muzyka OK do relaksu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 29 maja 2019 Udostępnij Napisano 29 maja 2019 Takie na wieczornego drinka 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 31 maja 2019 Udostępnij Napisano 31 maja 2019 (edytowany) Phil Collins w innym wydaniu, ...niestety, dostępny tylko w streamingu......uuuu. https://tidal.com/album/109592080 Edytowano 31 maja 2019 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2019 Męskie granie 2018r wersja empik , przyjemne aranżacje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2019 (edytowany) Rodrigo y Gabriela - dwie gitary (akustyczne/klasyczne? , nie wiem). Ale za to fajnie brzmią, jak ktoś lubi struny. Nie jestem fanem latynoskiej muzyki ale ten duet aż tak bardzo w tą strone nie brzmi (no, chwilami) . Grają nawet Metallica, Dave Brubeck Take5 i inne kawałki w ciekawych aranżacjach. Ten drugi kawałek tylko na Qobuz widzę: T Edytowano 1 czerwca 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2019 A ja kolejny raz nie mogę nadziwić się : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2019 Jeszcze raz, nawiązując do wczorajszego wpisu, bo dopiero znalazłem i nie mogę się powstrzymać żeby tu nie wkleić 😉 Dla mnie bomba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 2 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2019 A oglądałeś film o Metallica jak przeprowadzali casting na basistę? Dla mnie mega historia👍Some Kind of Monster chyba jakoś tak... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2019 O Metallica jest setki filmów, jak mi się uda znależć to obejrzę bo lubię. Zobacz na YT jak syn Roberta- Tye Trujillo wywija na basie, nawet z Korn. Jaki ojciec taki syn 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 6 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2019 Jimi Hendrix - Experience Hendrix The Best Of Jimi Hendrix <-- jimi i jego gitara robią robotę , fajne realizacje , spore stereo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2019 Przyjemne aranżacje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 czerwca 2019 Chromatics - Camera , tytułowa piosenka interesująca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 16 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2019 Klimatyzator szumi, a w CD-ku plumka...😎😎 Świetny koncert z uwagi na to jak Sojka wchodzi w interakcję z publicznością, chwilami robiąc z tego niezłe show😊 Ponadto cała sala uskutecznia dobrą śmiechaweczkę z wykonanwcą kiedy ten gada od rzeczy😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dusterboy Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 A mnie zastanawia czy są tutaj osoby, które słuchają rapu z lat 90'tych? Chętnie podyskutuję na takie tematy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2019 Black Sabbath - jest "drive" w paranoid , iron man i nie tylko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 21 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2019 Bardzo fajny wokal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 lipca 2019 Bardzo fajny bit , przypomina lekko lata 90-00 taka muza przyjemnie brzmi także na lampie Nocnego Kochanka też polecam np. Randka w Ciemność , taka PL "parodia" zalatująca iron maiden Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 7 lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 lipca 2019 11 minut temu, Kubakk napisał: Nocnego Kochanka też polecam np. Randka w Ciemność , taka PL "parodia" zalatująca iron maiden Kiedyś byli bardziej "poważni" jako Nemesis, a później Night Mistress. Wprawdzie nie moje klimaty, ale chłopaki pochodzą z miasta w którym mieszkam, dlatego im kibicuję :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 lipca 2019 A ja dziś spędziłem dzień przy muzyce zespołu Carbon Based Lifeforms. Dość mało znana w Polsce elektronika ze Szwecji. Idealnie mi się zgrała z pogodą za oknem Jeśli ktoś lubi spokojne elektroniczne granie a do tej pory nie słuchał tych gości, to polecam spróbować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 7 lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 lipca 2019 Jazz Band Młynarski-Masecki - nowa płyta z przedwojennym polskim jazzem - "Noc w wielkim mieście" Wczoraj byłem na ich koncercie z materiałem z tej płyty. Powiem tyle najwyższa klasa i wirtuozeria! Polecam. 20 lipca grają w Krotoszynie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 lipca 2019 The Dumplings - See you later - daje radę , fajna alternatywa PL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 lipca 2019 Udostępnij Napisano 14 lipca 2019 Pierogi są spoko 😋 A mnie się dziś przypomniało, lata temu na kasecie jeszsze miałem. Świetny album, kawałek "Surprise You're Dead" - mój ulubiony (tylko musi być głośno 😉) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 19 lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 lipca 2019 (edytowany) Jean Michele Jarre , fajnie muzyka lata po pokoju , a mnie się przypomina dawny program komputerowy Joystick , prowadził K. Kaczor i te melodie leciały Edytowano 19 lipca 2019 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts