Karol64208 Napisano 1 lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 lipca 2020 Do tego zestawu i tych kolumn najbardziej pasuje; Blackout , Nalepa, Dżem, Skrzek, Jakubowicz oni świetnie budują nastrój tamtych lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 lipca 2020 Tu byłem na widowni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 1 lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 lipca 2020 (edytowany) A Ja między innymi byłem tutaj, to był największy koncert w Pl. Edytowano 1 lipca 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 lipca 2020 (edytowany) 23 minuty temu, Rega napisał: Tu byłem na widowni Chciałbym i ja. Może kiedyś... To jest piękne 🙂 Edytowano 1 lipca 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 lipca 2020 (edytowany) 4 godziny temu, Fafniak napisał: No ja lubię tą kobitę U mnie też gości płyta tej Pani, co oznacza że i ja Ją lubię. Płyta sprzed x lat wydana przez Pronit. Edytowano 1 lipca 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 lipca 2020 od dwóch dni leci u mnie najnowszy (najdroższy) mój winyl... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lipca 2020 Udostępnij Napisano 6 lipca 2020 Dla relaksu trochę muzyki etno i jej przeróbek. Czasem wpływa bardzo pozytywnie na poprawę nastroju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 lipca 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 lipca 2020 dziś trochę "klasyki"... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 15 lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 lipca 2020 Rozpakowałem dzisiaj Davida i ten zapach, brakowało mi tego po prawie 4 m-cach a dla towarzystwa zagrają też do tego schłodzona zielona buteleczka 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 17 lipca 2020 Udostępnij Napisano 17 lipca 2020 24 Lipca zaczyna się przedsprzedaż nowego i ostatniego albumu 'WELTSCHMERZ' FISHa Format; 180-gram vinyl album , 2 CDs i Blu-ray. Będzie to dla mnie album roku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 19 lipca 2020 Udostępnij Napisano 19 lipca 2020 Wczoraj dałem czadu i była tez schłodzona pianka z zielonej butelki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 lipca 2020 Udostępnij Napisano 19 lipca 2020 (edytowany) u mnie w weeked leci wesoła kompania z najnowszej edycji na 40 lecie wydania, btw ten przezroczysty winyl robi wrażenie... Edytowano 19 lipca 2020 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 20 lipca 2020 Udostępnij Napisano 20 lipca 2020 6 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: u mnie w weeked leci wesoła kompania z najnowszej edycji na 40 lecie wydania, btw ten przezroczysty winyl robi wrażenie... No faktycznie jest nietuzinkowy ten krążek. U mnie tylko w cd ale musze przyznac ze bardzo dobrze zrealizowany cd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 22 lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 lipca 2020 Dnia 20.07.2020 o 01:31, Chyba Miro 84 napisał: przezroczysty winyl robi wrażenie.. są przeróżnych kolorach od białych, zielonych czerwonych a nawet niebieski, pełna paleta kolorów a nawet są i taki a na deszczowy wieczór wybrałem cos takiego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 22 lipca 2020 Udostępnij Napisano 22 lipca 2020 A taki widzieliście? Może słabo widać, bo zdjecie w świetle elektrycznym. Normalny , czarny winyl, ale pod odpowiednim kątem widać coś więcej. Przy dziennym efekt lepiej widoczny i bardziej kolorowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 12 godzin temu, Rega napisał: A taki widzieliście? Super wygląda hologram pomimo złego oświetlenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 24 lipca 2020 Udostępnij Napisano 24 lipca 2020 Fish przyjmuje zamówienia na nowe wydanie albumu "Weltschmerz' ma się ukazać 25.09 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 25 lipca 2020 Udostępnij Napisano 25 lipca 2020 dzisiaj będzie mix a przydała by się deszczowa piosenka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 lipca 2020 Udostępnij Napisano 26 lipca 2020 skoro są wakacje, to i letnie rytmy mogą się pojawić.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 26 lipca 2020 Udostępnij Napisano 26 lipca 2020 to cofnę się dalej i też wakacyjnie. Miło ich się słucha, a dawno nie były na talerzu. Na Gipsy byłem w Spodku, super zabawa była i wspomnienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 lipca 2020 łącząc ostatnie wątki, kolorowy winyl w skocznych rytmach... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 29 lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 lipca 2020 do letnich ,wakacyjnych przebojów dodam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 31 lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 lipca 2020 Kiedy Panie są na zakupach, Panowie się nudzą, efekt tego zjawiska poniżej zielona buteleczka schłodzona, można otwierać zakupy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 31 lipca 2020 Udostępnij Napisano 31 lipca 2020 Masz rację! Najlepsze schłodzone. Tylko u mnie raczej butelka a nie buteleczka😋. I w dodatku brązowa. Na dzisiejszy wieczór skromnie. Zaledwie jeden wykonawca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts