Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam. Kupilem nowy pendrive "GOODRAM 32GB specjalnie pod Denona dcd 720 ae, aby odtwarzac mp3. Czyta szybko i wszystko, jednak jest pewien problem. Co 6-7 utworow w trakcie odtwarzania potrafi wprowadzic jedno sekundowa cisze w piosence. Po prostu przerywa granie w srodku utworu na sekunde i gra dalej. No jest to niedopuszczalne. Na dwoch innych pendrive'ach "NO NAME 4 GB i 8GB" Odtwarza idealnie, jednak potrzebuje 32.lub chociaz te 16GB.

Mam prosbe , jezeli ktos z forumowiczow uzywa do tego denona pendrive'a 16gb, 32gb lub 64 gb i nic sie nie zacina to czy mozecie podac firme i model, a najlepiej linka, abym wiedzial jaki to konkretny egzemplarz?

Bardzo dziekuje za odpowiedzi.
Napisano
Dzieki za odpowiedzi icon_smile.gif

Na wszystkich mam system plikow fat32. Formatowalem jeszcze raz i nic nie pomoglo. Zmienialem nawet wielkosci alokacji przy formatowaniu , nic nie pomoglo. Te dwa mniejsze czyli 4Gb i 8Gb chodza idealnie , a ten nowy zakupiony niestety nie. Oczywiscie jest on sprawny , ale akurat w Denonie ma taka "wade".

Wystepuje ta "wada" niezaleznie czy leci caly album bez przelaczania piosenek , czy tez jak przelaczam. W instrukcji wyczytalem , ze Denon moze nie czytac poprawnie wszystkich penow dlatego pytam sie tu , czy ktos uzywa wiekszego i jezeli tak i komus dziala idealnie to tez bym taki zakupil, nie chce znow wydac kasy na cos co nie zadziala icon_smile.gif

Dokladnie mam taki : http://allegro.pl/pendrive-32gb-goodram-pi...5089254386.html
Aby bylo jasne, powtorze iz dziala on idealnie, tylko z tym odtwarzaczem cd ma problemy icon_wink.gif
Napisano
Sugeruję pena firmy Adata ud( mikoro, wykończenie ala diament)
Z 3 powodów, nie wystaje( bezpiecznie), jest bardzo szybki- przechodzi test nagrywania na usb w tv( większość się nie nadaje), dobra firma.
Pliki błyskawicznie się nagrywa, a w odtwarzaczu odczyt jest błyskawiczny, bezbłędny.
Napisano
Dokładnie z tym że ja mam 16Gb i ze 130 albumów i jeszcze sporo wolnego miejsca. Generalnie gram z płyt. Drugi mi śmiga w tv bo jako jedyny na samsungu przeszedł przed nagrywaniem test szybkości.
(Przetestuj, a może kup jeden 16 czarny na zagraniczne albumy, a drugi 16 czerwony na polską muzę icon_lol.gif )
Napisano
Z tymi kolorami to super pomysl, nawet tak zrobie ;} Jeszcze tylko jedno pytanie. Sa dwa modele Ud310 i Ud311 gdzie pierwszy jest pod usb 2.0 a drugi pod 3.0. Moge sie dowiedziec jaki masz model? To oznaczenie jest napisane na pendrive (ale to juz wiesz napewno icon_wink.gif ).
Napisano
Peny doszly. Wszystko pięknie hula. W końcu jak są utwory ponumerowane np. od 0 do 10 to włączają się po kolei, no i nic nie przerywa. Na całej mojej reszcie penów utwory w folderach odtwarzały się chaotycznie, np pierwszy utwór to nr. 9 a ostatni to nr.1.

Dzięki Panowie za pomoc icon_wink.gif
Napisano
Fajnie, że technicznie działa jak powinno. Gabartowo też fajny.
Swoją drogą żeby ,,prosty" pendrive tak bałaganił dane. Lepiej mieć go może tylko do muzyki i nie wyjmować, niż trzymać jakieś dziwne programy i inne dane.