kaczadupa Napisano 16 listopada Napisano 16 listopada Recka Stereophile. https://www.stereophile.com/content/dynaudio-contour-20-black-edition-loudspeaker Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 16 listopada Napisano 16 listopada 1 godzinę temu, michaudio napisał: Bo macie podobne preferencje brzmieniowe. Niekoniecznie o to chodzi. Opinie osób o skrajnie innym guście są oczywiście mniej "przydatne" w przypadku rozważanych zakupów, ale nie mniej interesujące. Dla mnie najważniejsze jest na ile konkretnie i precyzyjnie (czasem tez obrazowo) ktoś pisze. 2 Odpisz, cytując
izapat Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu U mnie grają od dwóch tygodni i jest super. 3 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Gratulacje, napisz coś więcej. Odpisz, cytując
izapat Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu 10 godzin temu, majkel74 napisał: Gratulacje, napisz coś więcej. To chyba najlepsze Dynaudio , które miałem. c20 , c20i , heritage i s40 , które nadal posiadam. Grają teraz z Accu 380 i jest bardzo dobrze , są łatwe do napędzenia. Myślę jednak , że przydałby się wzmacniacz o bardziej zebranym basie. Accu ma raczej okrągły bas , co jest bardzo ciekawym efektem i może się podobać. Chciałbym jednak poeksperymentować z innym wzmacniaczem. Do pewnego poziomu mały pokój nie stanowi dla nich problemu. Nic nie dudni . bas jest okrągły i raczej miękki. Góra , to już standard. W porównaniu bezpośrednim do s40 , to ten sam kierunek z lepszym wypełnieniem , kulturą i gładkością, to pewnie dzięki niskim tonom , które są naprawdę cudne. Czasem komuś może brakować wyższego basu , ale można to zmienić podłączając inny wzmacniacz, np. Octave. Czy cena jest adekwatna do jakości? Tak. Czy warto dopłacić sporą różnicę , porównując do s40 ? Nie wiem. Nie jest to przepaść , bo s40 też są dobrymi głośnikami. Odpisz, cytując
Recommended Posts