audiowit Napisano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2017 Szkoda, że zaśmiecamy wątek ale może pokażesz Mariusz swoje kolumny? Ciekaw jestem jakie przetworniki i skrzynka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2017 (edytowany) Robert chwalił satori, że rewelacyjna relacja jakość-cena. Moje przetworniki b drogie i gdybym decydował się na większe kolumny to już ciężar byłby nie do udżwignięcia. Chłopaki i tak mają rewelacyjne ceny. A tak na marginesie widziałem już gdzieś Twoje paczki. Chwaliłeś się już gdzieś nimi. Podziwiam chęć i umiejętność zrobienia czegoś samemu. Gratuluję Przydalaby się wydajna końcówka...;) Edytowano 4 sierpnia 2017 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2017 A jaki budżet i czego sluchasz? Niekoniecznie koncowka. Mocna integra też by się zdała. I powiedz jak uwazasz czy Twoje są mocno konturowe czy miękko brzmiace? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2017 Może używany LAR. Wyszedł nowy model i chłopaki wyprzedają stare żeby kupić nowy :). Albo jeszcze mam pomysł. Info na pv. Jeszcze tylko Ci podpowiem, ze nie jestem zwolennikiem lączenia bezpośredniego dac-końcowka bez pre. Gra to zbyt technicznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Didek12345 Napisano 4 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2017 18 godzin temu, Kraft napisał: Standard płyty CD przewiduje pasmo od 20 hz do 20 000 hz, więc z płyty 11 hz sobie nie posłuchasz. Najniższy dźwięk gitary basowej to ok. 40 hz, więc też odpada. Czy jest się w ogóle o co bić? Czowieku cd? To jeszcze istnieje ?pozatym mam muzykę która wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2017 (edytowany) Zaciekawiłeś mnie. Możesz dokładniej napisać, jaką masz "muzykę"? Edytowano 4 sierpnia 2017 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2017 :). I wszystko wiadomo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2017 8 godzin temu, audiowit napisał: Szkoda, że zaśmiecamy wątek ale może pokażesz Mariusz swoje kolumny? Ciekaw jestem jakie przetworniki i skrzynka. Audiowit - proponuję, byś (razem z Mariuszem1967) skopiował swoje posty dotyczące posiadanego sprzętu (wraz z fotografiami) do wątku "Wasze systemy", bo warto by więcej osób się z nimi zapoznało (a tutaj pewnie niedługo "zginą" wraz ze spadkiem popularności obecnego wątku).https://forum.audio.com.pl/topic/1236-wasze-systemy/ Na obecnym Forum przenoszenie postów działa dość dziwnie (tzn. nie działa) A Wasze wpisy są ciekawe - ale w tym bieżącym wątku trochę zaciemniają wątpliwości autora. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2017 Nie ma wątpliwości Suba w "normalnych" pieniądzach o założonych parametrach ani nie kupi ani nie zrobi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts