Top Hi-Fi & Video Design Napisano Niedziela o 13:16 Napisano Niedziela o 13:16 Dnia 12.07.2025 o 10:04, Piotr Sonido napisał: Zgadzam się. Towar był wtedy nie tak dostępny. Czekamy jeszcze bo cos się może urodzić. Nadal ceny produktów w Niemczech sa wyraźnie niższe niż u nas. Wiec potencjał nadal jest W Niemczech ceny są niższe i wyższe naprawdę zależy na które produkty. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 05:42 Napisano wczoraj o 05:42 Dnia 13.07.2025 o 15:16, Top Hi-Fi & Video Design napisał: W Niemczech ceny są niższe i wyższe naprawdę zależy na które produkty. Mówimy o audio? To nie spotkałem się aby były wyższe prawde mówiąc. Ale nie analizowałem wszystkich produktów. To jasne. Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano wczoraj o 11:04 Napisano wczoraj o 11:04 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Mówimy o audio? To nie spotkałem się aby były wyższe prawde mówiąc. Ale nie analizowałem wszystkich produktów. To jasne. Zdarza się Piotrze , był okres gdy w Polsce kolumny Qudral Platinum + Seven i +Nine można było kupić za połowę ceny tego co w Niemczech.Tam wtedy kosztowały około 4 tys euro, a w Polsce można je bylo dostać za 8-9 tys za prę. Wspominał o tym nawet Michał z Technikarium na filmie z porównania kolumn Qudrala z Fyne Audio F 502. 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 14 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Mówimy o audio? To nie spotkałem się aby były wyższe prawde mówiąc. Ale nie analizowałem wszystkich produktów. To jasne. Różnice wynikały na Musiccast 20 i soundbarze SRX40+SWx100 - w ostatnim czasie https://www.tophifi.pl/kino-domowe/zestawy-kina-domowego/zestaw-kina-domowego-yamaha-sr-x40a-sw-x100.html 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 19 godzin temu, Tomasz Kluczynski napisał: Zdarza się Piotrze , był okres gdy w Polsce kolumny Qudral Platinum + Seven i +Nine można było kupić za połowę ceny tego co w Niemczech.Tam wtedy kosztowały około 4 tys euro, a w Polsce można je bylo dostać za 8-9 tys za prę. Wspominał o tym nawet Michał z Technikarium na filmie z porównania kolumn Qudrala z Fyne Audio F 502. A to nie mówimy o wyjątkowej sytuacji kiedy jest zmiana dystrybutora? To się nam na rynku ostatnio czesto zdarzało. 9 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Różnice wynikały na Musiccast 20 i soundbarze SRX40+SWx100 - w ostatnim czasie https://www.tophifi.pl/kino-domowe/zestawy-kina-domowego/zestaw-kina-domowego-yamaha-sr-x40a-sw-x100.html ok, te nie były w kregu mojego szukania. Byc może. Dzieki! Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 25 minut temu, Piotr Sonido napisał: A to nie mówimy o wyjątkowej sytuacji kiedy jest zmiana dystrybutora? To się nam na rynku ostatnio czesto zdarzało. Nie, to było jak one tylko się w Polsce pojawily. 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: A to nie mówimy o wyjątkowej sytuacji kiedy jest zmiana dystrybutora? To się nam na rynku ostatnio czesto zdarzało. ok, te nie były w kregu mojego szukania. Byc może. Dzieki! Dlatego jak wcześniej wspominałem, jest różnie. Staramy się monitorować na bieżąco Odpisz, cytując
Recommended Posts