bartek2 Napisano 27 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 Witam, Czy ktoś może wie gdzie można odsłuchać kolumny HECO Music Style 900 we Wrocławiu ??? Znalazłem taki salon na Gwareckiej, ale nie posiadają amplitunerów Yamahy jedynie Onkoy:-( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 (edytowany) A masz amplituner Yamahy ? Sądzę że do tych kolumn lepiej nada się Onkyo od Yamahy. Edytowano 27 grudnia 2017 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek2 Napisano 27 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 (edytowany) Niestety nie mam. Może mógł bym pożyczyć, ale nie bardzo mi się chce z nim jeździć. Wolałbym znaleźć salon gdzie takie kolumny i amplituner są na miejscu. 1 godzinę temu, MobyDick napisał: A masz amplituner Yamahy ? Sądzę że do tych kolumn lepiej nada się Onkyo od Yamahy. Tak myślisz????? Słyszałeś te kolumny z yamahą i onkyo? Ja nie twierdzę, że słabo grały z Onkyo. Twierdzę jedynie, że wydając ponad 5 tys zł, chciałbym jednak sprawdzić jak gra zachwalana Yamaha? Edytowano 27 grudnia 2017 przez bartek2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 Co kto lubi. Moim zdaniem to nie są kolumny do połączenia z amplitunerem Yamahy. Można połączyć 2 bardzo dobre sprzęty i uzyskać kiepski dźwięk. Potem ktoś kto jeden z elementów połączy z dobrze dobranym, obwinia ten drugi że jest kiepski, ważne jest co z czym łączysz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek2 Napisano 27 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 (edytowany) Moby Dick to jakie kolumny pasują do yamahy wg Ciebie? Edytowano 27 grudnia 2017 przez bartek2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 Z bardziej obszernym basem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek2 Napisano 27 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 7 minut temu, MobyDick napisał: Z bardziej obszernym basem. To podaj przykładowe modele jak możesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 np. Magnat Quantum 677 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek2 Napisano 27 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 (edytowany) 3 godziny temu, MobyDick napisał: a Dali Zensor 7? Edytowano 27 grudnia 2017 przez bartek2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 Monitorki z serii Dali Zensor uważam za bardziej udane i również niekoniecznie do Yamahy. Przychodzą mi do głowy gównie droższe kolumny takie jak podłogowe Dynaudio lub wyższe serie Elaców, ale to wyraźnie droższe kolumny. Monitory Dynaudio też były by tu dobre ale podejrzewam ze nie wchodzą w grę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haze Napisano 19 maja 2020 Udostępnij Napisano 19 maja 2020 Odświeżę. Jestem laikiem w tych sprawach ale po lekturach na forach już wiem że musze przed zakupem dokonać pdsluchu zestawu. Szukam zestawu stereo 2.0. Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie we Wrocławiu są miejsca, sklepy do zakupu? A tak wogole czy wybór do oglądania różnego TV, słuchania radia, ma rację bytu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 19 maja 2020 Udostępnij Napisano 19 maja 2020 7 godzin temu, Haze napisał: A tak wogole czy wybór do oglądania różnego TV, słuchania radia, ma rację bytu Tak się to zaczyna 🤪 Mdbaudio na Gwareckiej, Top HiFi na Legnickiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haze Napisano 19 maja 2020 Udostępnij Napisano 19 maja 2020 (edytowany) Dzięki za wskazanie kierunku!!! Resztę tam się dowiem. Boję się tylko o mój słuch (słoń nadepnął)😂😂😂 Edytowano 19 maja 2020 przez Haze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 12 godzin temu, Haze napisał: Dzięki za wskazanie kierunku!!! Resztę tam się dowiem. Boję się tylko o mój słuch (słoń nadepnął)😂😂😂 I już Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel09 Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 22 godziny temu, Haze napisał: Odświeżę. Jestem laikiem w tych sprawach ale po lekturach na forach już wiem że musze przed zakupem dokonać pdsluchu zestawu. Szukam zestawu stereo 2.0. Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie we Wrocławiu są miejsca, sklepy do zakupu? A tak wogole czy wybór do oglądania różnego TV, słuchania radia, ma rację bytu? Ja kupywałem przez neta w tym sklepie bardzo fachowo miło bardzo dobra cena , dodam że do Yamaha a-s 701 dobrałem Triangle Borea BR03 i jestem z tego zestawienia zadowolony. https://www.mdbaudio.pl/category/glosniki-monitory?horizontal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts