Inferno Napisano 21 listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 listopada 2018 Dość sympatyczna relacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 To ja podrzucę linki do artykułów z moimi zdjęciami: Część 1 i Część 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Świetne zdjęcia / i nie to że się podlizuję / , miłe wspomnienia i czekamy roczek na następne AVS. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 26 listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 listopada 2018 A dzięki Nie wszystkie zdołałam jako tako obrobić, i tak przez kilka dni chodziłam spać o 2 w nocy, ale chyba nie ma się czego wstydzić ? Ja też czekam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 30 listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 listopada 2018 Czemu nie ma żadnego fajnego filmiku od redakcji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts