Pboczek Napisano 14 marca 2019 Udostępnij Napisano 14 marca 2019 @1Ender to prosty gramofon, nie wiadomo jakie ma regulacje. Zapytaj poprzedniego właściciela, wtedy będzie wiadomo czego Ci potrzeba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 14 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2019 Waga Szczoteczka węglowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Przepraszam za wtręt w temacie o akcesoriach ale właśnie przeczytałem instrukcję do Regi Plenar 1 i normalnie nie wierzę, ten gramofon jest fenomenalny , kurz nie szkodzi w odtwarzaniu bo igła go zbiera itp. Co Wy na to ? Jak dla mnie to gość co pisał tą instrukcję powinien dostać podwyżkę Normalnie dawno tak się nie ubawiłem , tekst o złych szafkach , podłogach i jedynie słusznej platformie Regi bezbłędny http://www.this.pl/files/download/277/instrukcja_uzytkowania_Rega_RP1_PL.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Cóż... wpadnij na strony wielkich (od ściemniania) - tak dla złapania właściwego punktu odniesienia 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Mój syn ma jedynkę Regi, czyli to ze mi kazał już drugą szczoteczkę do płyt kupić to mnie naciągał!!!! Ja mu dam!!!🤣🤣👊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 1 minutę temu, Inferno napisał: Mój syn ma jedynkę Regi, czyli to ze mi kazał już drugą szczoteczkę do płyt kupić to mnie naciągał!!!! Ja mu dam!!!🤣🤣👊 Spokojnie , może to nie jego wina , może nie przeczytał, bo podziela ten sam pogląd co ja, czyli " że instrukcje są dla mięczaków" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Pierwsza zasada informatyka „never read fucking manual” 🤣 i druga „do first then read” Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 48 minut temu, Inferno napisał: Pierwsza zasada informatyka „never read fucking manual” 🤣 i druga „do first then read” Jedynym odstępstwem od tych zasad jest dla mnie pralka i zmywarka , nie kumam tych urządzeń i chyba mnie lubią Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 26 marca 2019 Udostępnij Napisano 26 marca 2019 Ja kumam i pralkę i zmywarkę, natomiast gramofon... Uuuuu wyższa szkoła jazdy. Wagi, myjki, szczoteczki, ustawienia, kalibracje... Zachciało się.. Teraz cierp! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts