Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Hej, przy takim budżecie to naprawdę lepiej zbudować klasyczny system kina domowego lub nawet system 2.1, który nieporównywalnie lepiej zagra. Podaj proszę więcej szczegółów - jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie będziesz wykorzystanie zestawu (czy tylko filmy, gry, czy także koncerty, muzyka).

Napisano

Szkoda kasy za soundbar płacić 6k. 

W tej cenie wybierz dobre stereo oparte nawet o mikro system centralny i dwa wydajne dobre monitory. Serio szkoda pieniędzy. Jak już musisz mieć to kup taki za tysiąc zagra podobnie źle a resztę daj na szlachetną paczkę albo bardziej pod siebie na koncerty :) wiekszs przyjemność.

Piotr

Napisano

Oczywiście, że szkoda kasy na soundbar, ale może takie są tylko możliwości?

W tej cenie jest wybór i warto się nim zainteresować. Focal? a może Heos? słuchałem też w Hifi System Yamaha i zagrało to bardzo fajnie.

Wspomniany wcześniej Dali Kubik też jest wart uwagi

Napisano
10 godzin temu, AudioLive1984 napisał:

słuchałem też w Hifi System

3 raz. Przypuszczam że jesteś kretem i tym sklepem :D Masz 4 posty i w 3 które znalazłem polecasz ten sklep :D A 4 postu po prostu nie widziałem.

Napisz do @RoRo aby dał Ci dopisek branża.

Focal Dimension jest spoko. Tyle że zajmuje tyle miejsca co klasyczne HiFi oparte o dwa monitory.

Piotr