T Z6 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Streamer to juz zalezy czego potrzebujesz.Ja bawilem sie Wiimami, Bluesoundem Node, Yamaszką.Ale po kilku latach przeszedlem na dwie malinki z nakladkami Digione Sygnature i Ian Canada.I jest super.Fakt ze czasem trzeba cos pogrzebać ale dzwięk jaki slychać to duzo wiecej niz te Wiimy, Nody i inne takie.Sluchalem u znajomego Cambridge ten ich ostatni model streamera.Te same kolumny co u mnie i Denon 2500.I jednak wole malinki.... Odpisz, cytując
Palmos Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) 38 minut temu, Ilicz Lenin napisał: bardzo chętnie posłucham co panowie by mi tu polecili, Np któryś wiim. Np wiim pro. Bardzo prosty w użytkowaniu. Możesz wypożyczyć, kupić przez internet (na amazon np. masz 30 dni na zwrot) A jak nie podejdzie oddać. Malinka to raczej dla zaawansowanych. Cd to się nie wypowiem bo sam nie mam. 9 minut temu, T Z6 napisał: tSluchalem u znajomego Cambridge ten ich ostatni model streamera.Te same kolumny co u mnie i Denon 2500.I jednak wole malinki.... Tak to nie ma co porównywać. Inna akustyka, wzmacniacz, dac itp. Weź go do siebie albo malinki do kumpla i w tedy zobacz. Oczywiście nie twierdzę że malinka czy cambridge lepszy bo ani jednego ani drugiego nie słuchałem ale jak sam transport to nie wiem czy różnice są spektakularne. Edytowano 10 godzin temu przez Palmos Odpisz, cytując
klavikort Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, T Z6 napisał: Digione Sygnature i Ian Canada A dlaczego dwa transporty używasz? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, klavikort napisał: A dlaczego dwa transporty używasz? Ian do Denona a Digione do lampy. Odpisz, cytując
klavikort Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, T Z6 napisał: Ian do Denona a Digione do lampy. Żaden z nich nie jest faworytem, który mógłby być uzyty jako jedyny. Uzupełniają się raczej? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, klavikort napisał: Żaden z nich nie jest faworytem, który mógłby być uzyty jako jedyny. Uzupełniają się raczej? Ian jest lepszy do tranzystora.Z lampa jest zbyt ciepło.Digione jest jaśniejszy dlatego fantastycznie pracuje z lampami.Digione Sygnature z Denonem tez gra bardzo dobrze.Zeby sie nie bawic w przepinanie kabelków zrobilem tak jak podoba mi sie to najbardziej. Ktoś powie ze transport nie wnosi nic od siebie.A jednak...... 2 Odpisz, cytując
Maciej H Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Ilicz Lenin napisał: Lampy sparowane RFT już czekają na odbiór To niska półka chociaż różnice powinieneś odczuć. U mnie na początku też grały w Magnacie. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Maciej H napisał: To niska półka chociaż różnice powinieneś odczuć. U mnie na początku też grały w Magnacie. Są tacy którzy twierdza ze te lampy to wysoka półka. Odpisz, cytując
Recommended Posts