Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Streamer to juz zalezy czego potrzebujesz.Ja bawilem sie Wiimami, Bluesoundem Node, Yamaszką.Ale po kilku latach przeszedlem na dwie malinki z nakladkami Digione Sygnature i Ian Canada.I jest super.Fakt ze czasem trzeba cos pogrzebać ale dzwięk jaki slychać to duzo wiecej niz te Wiimy, Nody i inne takie.Sluchalem u znajomego Cambridge ten ich ostatni model streamera.Te same kolumny co u mnie i Denon 2500.I jednak wole malinki....

Napisano (edytowany)
38 minut temu, Ilicz Lenin napisał:

bardzo chętnie posłucham co panowie by mi tu polecili,

Np któryś wiim. Np wiim pro. Bardzo prosty w użytkowaniu. Możesz wypożyczyć, kupić przez internet (na amazon np. masz 30 dni na zwrot) A jak nie podejdzie oddać.

Malinka to raczej dla zaawansowanych.

Cd to się nie wypowiem bo sam nie mam.

9 minut temu, T Z6 napisał:

tSluchalem u znajomego Cambridge ten ich ostatni model streamera.Te same kolumny co u mnie i Denon 2500.I jednak wole malinki....

Tak to nie ma co porównywać. Inna akustyka, wzmacniacz, dac itp. Weź go do siebie albo malinki do kumpla i w tedy zobacz. Oczywiście nie twierdzę że malinka czy cambridge lepszy bo ani jednego ani drugiego nie słuchałem ale jak sam transport to nie wiem czy różnice są spektakularne. 

Edytowano przez Palmos
Napisano
4 minuty temu, klavikort napisał:

Żaden z nich nie jest faworytem, który mógłby być uzyty jako jedyny. Uzupełniają się raczej?

Ian jest lepszy do tranzystora.Z lampa jest zbyt ciepło.Digione jest jaśniejszy dlatego fantastycznie pracuje z lampami.Digione Sygnature z Denonem tez gra bardzo dobrze.Zeby sie nie bawic w przepinanie kabelków zrobilem tak jak podoba mi sie to najbardziej.

Ktoś powie ze transport nie wnosi nic od siebie.A jednak......

Napisano
1 minutę temu, Maciej H napisał:

To niska półka chociaż różnice powinieneś odczuć. U mnie na początku też grały w Magnacie.

IMG_20251021_150032766.jpg

Są tacy którzy twierdza ze te lampy to wysoka półka.