Ace2 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Bo ja się obrażam na sprzęt. Jest wpadka to zmieniam producenta. Granie mi się podoba, do tego cena jest fajna jednak nigdy marka Magnat nie była dla mnie nawet nie prestiżowa tylko godna zaufania. Jak mówią żydzi "tanio kupić to drogo kupić" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Rozmyślić się to nie wstyd , ale nie wnikam 😊 . Pzdr 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 W moim MR780 tez czasem slychac lekkie piszczenie w lewym kanale.Slychac tylko gdy podejde do kolumny blisko i gdy nie gra muzyka.Wiec ogolnie mozna powiedziec ze to nie problem.Ale fakt jest taki ze ten model tak ma i jak widac nie tylko ten model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 A to dobre. Dla mnie to nie do przyjęcia. Teraz widzę że będzie z reklamacją pod górkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Jesli piszczy tak ze slychac w miejscu odsluchu miedzy utworami to nie jest do przyjecia i reklamacja powinna byc uznana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Rzadko jest z górki 😂 . U mnie miesiąc jak dostałem w prezencie od DPD 😛 i czekam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 12 minut temu, T Z6 napisał: Jesli piszczy tak ze slychac w miejscu odsluchu miedzy utworami to nie jest do przyjecia i reklamacja powinna byc uznana. U mnie właśnie piszczy tak, ze słyszę jak sobie radio gra i wk…. mnie to, ale niestety nie zawsze piszczy, wiec trudno mi to jakoś zdiagnozować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 U mnie chyba przestalo piszczec, chyba gdyz kilka dni tego nie slysze ale nie wiem czy to napewno pomoglo, po uporzadkowaniu przewodow.Zmiana zasilacych plus ulozenie kabli tak by nie biegly wszystkie obok lub wrecz na sobie.Zasilajace nie stykaja sie z glosnikowymi nigdzie.Moze to powodowalo jakies zaklocenia.Choc tylko w jednym kanale wiec gdyby to byla napewno przyczyna to byloby to dziwne.Ale teraz naprawde zadnego piszczenia nie slysze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 4 godziny temu, Ace2 napisał: A to dobre. Dla mnie to nie do przyjęcia. Teraz widzę że będzie z reklamacją pod górkę. Dokładnie tak i trochę tych postów z usterkami się znalazło. Jestem zdumiony, że można coś takiego akceptować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Byłem u sprzedawcy, dzwonił do hurtownika i dostałem zgodę na samodzielną wymianę lamp. Fabryczne mi posłali ale dam Mullerdy. Zobaczymy, na pewno nie zaakceptuje pisku. szum już mnie drażni ale pisku na bank ma nie być. Kto to akceptuje to zachowuje się dość dziwnie dbając o różne szczegóły które w tym momencie są nie istotne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Jak sobie wyobraziłem, ze wysyłam sprzęt, a potem serwisant podłącza, akurat nie usłyszy pisku i otrzymam notkę „wszystko w porządku”, to mi się odechciewa. Ogólnie nie chce mi się udowadniać usterki która tylko czasem występuje. Zależy oczywiście od serwisu, może gdzieś są panowie którym się chce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Zgadza się. Dlatego napisałem po 13 min i potem sprawdziłem jeszcze raz i było po 15 min działania. Ewidentnie gdy lampa lub coś innego się nagrzeje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Szum slychac u mnie tylko gdy nie gra muzyka i przystawie ucho do wysokotonowca.Lekki bardzo delikatny szum.Natomiast pisk, tez ledwo slyszalny z bliska, ustal po jak juz pisalem, uporzadkowaniu wszystkich przewodow.Chyba raczej do serwisu nie bede go wysylal😂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 9 minut temu, T Z6 napisał: Szum slychac u mnie tylko gdy nie gra muzyka i przystawie ucho do wysokotonowca. A gdy nie gra muzyka i znaczaco podgłosnisz to szumy również wzrastają czy bez zmian? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 3 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: A gdy nie gra muzyka i znaczaco podgłosnisz to szumy również wzrastają czy bez zmian? Bez zmian.Nawet z pol metra nic nie slychac.Trzeba przystawic ucho do kolumny wtedy slysze lekki szum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Panowie działajcie w tym temacie, przynajmniej Ci co mają na gwarancji. Przecież to nie są żadne używki, ale praktycznie nowe sprzęty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 To u mnie słychać szum dopiero jak znacząco podglosze więc to raczej normalnie. A tak mieliście od nowości to pojawiło się/usłyszeliście z czasem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Kazdy przy znacznym podglosnieniu bedzie szumial.W moim egzemplarzu jest wszystko w normie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Szum jest zrozumiały choć nie byłem świadomy że lampy tak mają ale pisku nie może być. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Zgadza się. To nie do przyjęcia. Chyba każdy by się WKU... Ja bym nie odpuszczał w serwisie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Najpierw problemy z stream-erami na forum, teraz wzmacniacze z lampami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Ale powiem szczerze.Moj brat chcial kupic MA 900 i odradzilem mu Magnata ogolnie.Uwazam ze ten sprzet nie jest warty cen ktore trzeba zaplacic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Przecież napisałeś że z Twoim jest wszystko ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ace2 Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 Cena jest fajna tylko widać jakoś słaba. W sklepie teraz był reklamowany Vincent z lampami za 9k więc ogólnie słabo z jakością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 26 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2022 (edytowany) A to dziwne , ja czytając ten wątek odniosłem wrażenie że to klocki na poziomie legendarnego Marantza ,😊 a tu masz kilka zgniłych jaj się trafiło . Jednak nie rezygnuje by u kogoś go posłuchać 😊 . Pzdr Edytowano 26 kwietnia 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts