T Z6 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 Niestety nowy dac Nostromo poszedl do naprawy bo mial defekt i znowu trzeba sluchac daca magnatowego🧐. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 27 minut temu, T Z6 napisał: Niestety nowy dac Nostromo poszedl do naprawy bo mial defekt i znowu trzeba sluchac daca magnatowego🧐. Jak cholera nie zapłacisz 20tys za urządzenie , to nie ma gwarancji, ze będzie bez usterki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 Miałem dawno temu Nostromo3 i podczas przeskakiwania między utworami występowały trzaski , długo nie zagrzał miejsca , nie wysyłałem na gwarancję bo przez telefon producent przekazał mi informację że to wina mojego blu-ray 😋 . Było to jednak wtedy gdy w zakładce DAC ma allegro było 40 pozycji 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 (edytowany) Tu kiedys ktos mial z nim podobny problem.Byl post jakis o nostromo.Teraz u mnie to tez wystapilo.Prawdopodobnie jakas przetwornica czy cos takiego.Pan Marek kazal odeslac wiec tak dzis zrobilem.Co dalej zobaczymy. Przepraszam nie tu tylko na sasiednim forum. Ale i tak jeszcze zamowilem duzo drozszego RME....🤭Jak wroci naprawiony Wolf to bede mial dwa 🤭. Edytowano 16 maja 2022 przez T Z6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 (edytowany) Miałem Rme prawie miesiąc gościł , w moim systemie wtedy nie zagrał . Ale jak się zgra to fajnie . Na zlotach mi się nawet podobał . Edytowano 16 maja 2022 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 Ponoc jest podobny do Wolfa tylko z wiekszymi mozliwosciami.Skoro Wolf u mnie pieknie zagral to RME raczej tez. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 (edytowany) Tak sie prezentowal. Wolf + malina vs CXN (Dla mnie) zaznaczam lepszy CXN , Edytowano 16 maja 2022 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 A czy ten CXN nie jest 3 razy droższy od Wolf+malina? Jeśli tak to chyba łaski nie robi ze gra lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 CXN nie mialem okazji posluchac.Mam obecnie tylko Magnata MR780 i Yamahe RN803.I tego malego Smsl Q5.Oba ampli nie maja jakis bardzo dobrych dac dlatego zaczalem isc w strone tych zewnetrznych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 9 minut temu, klavikort napisał: A czy ten CXN nie jest 3 razy droższy od Wolf+malina? Jeśli tak to chyba łaski nie robi ze gra lepiej. Po pierwsze tu na forum znajdziesz kilerów za grosze co biją te za tysiące 😁 . Nagle przeszkadza 😏? Porównywaliśmy streaming tidal to wszystko . Ja za nowy że sklepu zapłaciłem w lutym 3850 . Nie wiem ile malina z Nostromo Wolf 2 limited ed 13 minut temu, T Z6 napisał: CXN nie mialem okazji posluchac.Mam obecnie tylko Magnata MR780 i Yamahe RN803.I tego malego Smsl Q5.Oba ampli nie maja jakis bardzo dobrych dac dlatego zaczalem isc w strone tych zewnetrznych. Nie za dużo tego nazbierałes? Lepiej sprzedać kupić dobry jeden 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 Sa ludziska ktorzy posiadaja 8 razy wiecej 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 I Ci co 3xmniej 👌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 16 maja 2022 Udostępnij Napisano 16 maja 2022 No wiadomo😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 Teraz Malina jest nie do dostania. W tym roku zapowiada się że już nie będzie dostaw. Co dalej nie wiadomo. Więc zostaje rynek wtórny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 7 godzin temu, Dedal75 napisał: Nie za dużo tego nazbierałes? Lepiej sprzedać kupić dobry jeden Też tak sobie pomyślałem, ale ugryzłem się w język . Zamiast Lanosa, Punto i Corsy może lepiej jakiś jeden a przyzwoity. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 Golf 😉. Bez złośliwości naturalnie ,po co chomikować . Ale faktycznie jeśli Kolega uderza w RME to coś wyżej we wzmocnieniu by się przydało , chociaż końcówka no ncore lub Hypex . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 Spokojnie panowie😁.Powoli ale do przodu.Nie zamierzam przeciez jechac na magnatoyamahach do emerytury😁. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 18 minut temu, T Z6 napisał: Spokojnie panowie😁.Powoli ale do przodu.Nie zamierzam przeciez jechac na magnatoyamahach do emerytury😁. Ja bym je użył jako dwa monobloki.. Z wyjściem redundantnym 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 7 minut temu, klavikort napisał: Ja bym je użył jako dwa monobloki.. Z wyjściem redundantnym Szczegolnie ze kazde brzmi inaczej😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 6 minut temu, T Z6 napisał: Szczegolnie ze kazde brzmi inaczej Mam pytanko. Nie wiem czy pisałeś ale mógłbyś opisać na czym polega różnica w brzmieniu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 Przed chwilą, Palmos napisał: Mam pytanko. Nie wiem czy pisałeś ale mógłbyś opisać na czym polega różnica w brzmieniu? Miedzy Magnatem a Yamaha? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 Nie, między monoblokiem magnat i yamaha. Sorry musiałem:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 Dokładnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 1 godzinę temu, T Z6 napisał: Miedzy Magnatem a Yamaha? Dokładnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 17 maja 2022 Udostępnij Napisano 17 maja 2022 2 minuty temu, Palmos napisał: Dokładnie... Nie posiadam monoblokow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts