Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
27 minut temu, T Z6 napisał:

Niestety nowy dac Nostromo poszedl do naprawy bo mial defekt i znowu trzeba sluchac daca magnatowego🧐.

Jak cholera nie zapłacisz 20tys za urządzenie , to nie ma gwarancji, ze będzie bez usterki.

Napisano

Miałem dawno temu Nostromo3 i podczas przeskakiwania między utworami  występowały  trzaski , długo nie zagrzał miejsca , nie wysyłałem na gwarancję bo przez telefon producent przekazał mi informację że to wina mojego blu-ray 😋

Było to jednak wtedy gdy w zakładce DAC ma allegro było 40 pozycji 🤭

Napisano (edytowany)

Tu kiedys ktos mial z nim podobny problem.Byl post jakis o nostromo.Teraz u mnie to tez wystapilo.Prawdopodobnie jakas przetwornica czy cos takiego.Pan Marek kazal odeslac wiec tak dzis zrobilem.Co dalej zobaczymy.    Przepraszam nie tu tylko na sasiednim forum.

Ale i tak jeszcze zamowilem duzo drozszego RME....🤭Jak wroci naprawiony Wolf to bede mial dwa 🤭.

Edytowano przez T Z6
Napisano (edytowany)

Miałem Rme prawie  miesiąc gościł , w moim systemie wtedy nie zagrał .  

Ale jak się zgra to fajnie . 

Na zlotach mi się nawet podobał .

Edytowano przez Dedal75
Napisano

CXN nie mialem okazji posluchac.Mam obecnie tylko Magnata MR780 i Yamahe RN803.I tego malego Smsl Q5.Oba ampli nie maja jakis bardzo dobrych dac dlatego zaczalem isc w strone tych zewnetrznych.

Napisano
9 minut temu, klavikort napisał:

A czy ten CXN nie jest 3 razy droższy od Wolf+malina? Jeśli tak to chyba łaski nie robi ze gra lepiej.

Po pierwsze tu na forum znajdziesz kilerów za grosze co biją te za tysiące 😁 . Nagle przeszkadza 😏

Porównywaliśmy streaming tidal to wszystko . 

Ja za nowy że sklepu zapłaciłem w lutym 3850 . Nie wiem ile malina z Nostromo Wolf 2 limited ed

13 minut temu, T Z6 napisał:

CXN nie mialem okazji posluchac.Mam obecnie tylko Magnata MR780 i Yamahe RN803.I tego malego Smsl Q5.Oba ampli nie maja jakis bardzo dobrych dac dlatego zaczalem isc w strone tych zewnetrznych.

Nie za dużo tego nazbierałes?

Lepiej sprzedać kupić dobry jeden 😉

Napisano
7 godzin temu, Dedal75 napisał:

Nie za dużo tego nazbierałes?

Lepiej sprzedać kupić dobry jeden

Też tak sobie pomyślałem, ale ugryzłem się w język :). Zamiast Lanosa, Punto i Corsy może lepiej jakiś jeden a przyzwoity.

Napisano

Golf 😉. Bez złośliwości naturalnie ,po co chomikować .

Ale faktycznie jeśli Kolega uderza w RME to coś wyżej we wzmocnieniu by się przydało , chociaż końcówka no ncore lub Hypex .